Setari Cookie-uri

4 pași pentru a profita la maxim de ultimele luni ale anului

Au mai rămas doar patru luni până la sfârșitul anului și, când te uiți pe lista ta de dorințe, de la începutul anului constați că ți-au rămas destul de îndeplinit. Iată ce poți face pentru a profita din plin de timpul rămas până la Revelion și a încheia 2018 cu zâmbetul pe buze.

1. Fii recunoscătoare pentru ceea ce ai reușit să faci până acum. Chiar dacă ai bifat un singur lucru de pe lista ta, asta nu este lucru mărunt. Inseamnă că ești capabilă să duci la îndeplinire ceea ce îți propui și că ai avut la dispoziție resursele necesare pentru asta.

2. Reorganizează-te. Chiar dacă ți-ai făcut o listă la începutul anului, asta nu înseamnă că este bătută în cuie. Analizează la rece punctele nebifate, fii realistă în privința timpului și a resurselor pe care le ai la dispoziție și alege unul sau maxim două asupra cărora să te concentrezi. Sau poate că este mai bine să renunți la listă și să te concentrezi ca până la sfârșitul anului să te devii o versiune mai bună a ta însăți.

pasi pentru a profita la maxim de ultimele luni ale anului

3. Prioritizează. Nu te mai pierde în activități inutile și nu mai acționa haotic. Fă listă - cel mai bine scrisă de mână, în care să notezi care sunt prioritățile tale. Acestea pot varia de la mai multă bucurie în viața ta la a-ți face o prietenă nouă sau a-ți transforma hobby-ul într-o sursă suplimentară de venit. Cu cât prioritezi mai bine ceea ce îți dorești cu atât mai ușor este să îți împlinești visele și să îți atingi obiectievele.

Citește și:

4. Ieși din modul ”supraviețuire”. Așa cum scrie Don Miguel Ruiz, ”întreaga putere a universului se află în ființa ta. Ești creată din lumină și din stele. Nu este nevoie să faci nimic sau să obții ceva pentru că ești deja perfectă așa cum ești.” Majoritatea oamenilor uită asta și trăiesc în modul supraviețuire, într-o permanentă frică de a pierde sau de a nu avea suficient. Atunci când îți dai voie să te bucuri de ceea ce ai, fără teamă, convinsă că întodeauna vei primi tot ceea ce îți este necesar, viața începe să curgă prin tine. Devii mult mai creativă și găseși cele mai bune soluții.

sursa foto front page: shutterstock/by roman samborskyi

Vizionare placuta


Andreea Billig este scriitoare, autoare a best-seller-ului "I Choose...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.