Setari Cookie-uri

Ce trebuie să faci pentru ca rugăciunea ta să se împlinească

Fiecare dorință este, de fapt, o rugăciune exprimată. Ea trebuie însă formulată cât se poate de corect și însoțită de emoțiile potrivite și de o credință nestrămutată pentru a fi împlinită.

rugaciune

Nu e deloc deplasat să spunem că fiecăruia i se dă exact după dorința lui. De aceea, atunci când te rogi este necesar să fii convinsă că ruga ta va fi ascultată și împlinită la momentul potrivit. Astfel, înveți să ai încredere în tine și în Univers. Să conștientizezi că tot ceea ce îți este necesar îți aparține deja.

Rugăciunea venită din inimă este unul dintre cele mai puternice instrumente creatoare pe care le avem la dispoziție. Ea poate fi făcută în orice moment, în orice loc și nu are nevoie de mijlocitori. Iată ce trebuie să faci pentru a fi și eficientă.

1. Fiecare dorință este, de fapt, o rugăciune exprimată

Ea trebuie însă formulată cât se poate de corect și însoțită de emoțiile potrivite și de o credință nestrămutată pentru a fi împlinită. Nu e deloc deplasat să spunem că fiecăruia i se dă exact după dorința lui. De aceea, atunci când te rogi este necesar să fii convinsă că ruga ta va fi ascultată și împlinită la momentul potrivit. Astfel, înveți să ai încredere în tine și în Univers. Să conștientizezi că tot ceea ce îți este necesar îți aparține deja.

Citește și:

2. Mintea și inima trebuie să îți fie unite în dorință și credință

Să îți păstrezi credința și încrederea indiferent de ce spune lumea sau chiar și atunci când ceilalți se opun.

3. Concentrează-te întotdeauna pe ceea ce îți dorești, nu pe ceea ce nu îți dorești.

Spre exemplu, dacă visul tău cel mai arzător este să ai o relație de cuplu, nu te ruga că nu mai vrei să fii singură. Roagă-te să întâlnești partenerul potrivit pentru tine în această viață și între timp, pregătește-te pentru el. Folosește întotdeauna cuvinte pozitive și exprimă-ți dorința concis și clar. Spre exemplu, poți folosi ”să manifest sănătatea în corpul meu” în loc de ”să mă vindec.” Dacă ți se întâmplă să surprinzi un gând negativ, înlocuiește-l imediat cu unul pozitiv.

Citește și:

4. Spune ceea ce vrei și apoi binecuvântează

Binecuvântează fiecare lucru care vine în viața ta știind că în momentul în care ai cerut ai și primit. Intotdeauna după ce ceri ceva, nu uita să și mulțumești. Nu te gândi la detalii și la o zi anume în afara situațiilor în care este vorba de o urgență (spre exemplu, ai de făcut o plată într-o zi anume). Lasă Universul să lucreze în favoarea ta și nu uita că acesta a creat un plan perfect pentru tine care va revărsa asupra ta iubire și lucrurile cele mai bune pentru tine (dacă îi vei permite).

5. Fă rugăciunea în tăcere

Cu tine însăți, fără a o împărtăși celor din jur.

Foto by Kristina Kokhanova via Shutterstock

Vizionare placuta


Andreea Billig este scriitoare, autoare a best-seller-ului "I Choose...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.