Setari Cookie-uri

ABUNDENȚĂ și UȘURINȚĂ, cuvintele cheie pentru această săptămână

Fiecare lucru a fost mai întâi o idee în mintea cuiva. Fiecare copac, viețuitoare, omul a fost mai întâi o idee în mintea Creatorului.

In urmă cu ceva vreme am început să folosesc un pachet de cărți cu mesaje de la îngeri care să îmi ghideze fiecare zi. Rezultatele sunt uimitoare. Iată sunt mesajele pe care le-am primit pentru voi pentru această săptămână.

Cuvântul cheie pentru pentru prima parte a acestei săptămânii 8-14 este ABUNDENȚĂ.

Abundența începe și sfârșește în mintea ta.

Fiecare lucru a fost mai întâi o idee în mintea cuiva. Fiecare copac, viețuitoare, omul a fost mai întâi o idee în mintea Creatorului. Originea a ceea ce vedem cu ochii și percepem cu restul simțurilor se află undeva într-un tărâm nevăzut la care avem acces prin intermediul corpurilor noastre subtile folosind instrumente precum meditația. Energia lunii aprilie sprijină manifestarea, inceputurilor și abundența așa că profită de prima parte a săptămânii pentru a crea mai multă abundență în viața ta. Folosește-ți imaginația și emoțiile pentru a picta un tablou viu al unei vieți împlinite, în abundență. Observă apoi semnele în viața ta. Simplul fapt că găsești o monedă de 5 bani în drumul tău este un semn de încurajare pe care Universul ți-l trimite cu iubire.

Citește și:

Cuvântul cheie pentru cea de-a doua parte a acestei săptămânii este UȘURINȚĂ.

Ușurința este starea naturală de a fi în Univers.

Ni se spune atât de des și de către atât de mulți oameni, inclusiv de cei pe care îi privim ca pe niște modele, că viața este grea. Că iubirea este greu de găsit, că banii se fac greu încât experiențele lor de viață și adevărul lor devin și ale noastre. Și cum traiul zilnic, conectat la internet și tot felul de alte frecvențe electromagnetice, ne rupe de natură și de ritmurile firești ale acesteia, nu e deloc de mirare că ajungem să credem că este nevoie să depunem efort pentru a obșține ceea ce ne dorim în viață. Cartea este un îndemn pentru a înlcui efor cu concentrare și perseverență și ideea de împotrivire și fricțiune cu cea de curgere și ușurință. Observă natura și vei vedea că așa este. Folosește mantra ”Totul în viața mea curge cu ușurință și grație” pentru a experimenta viața zilnică într-un mod plăcut și armonios.

Citește și:

Featured foto by Natykach Nataliia via Shutterstock

Vizionare placuta


Andreea Billig este scriitoare, autoare a best-seller-ului "I Choose...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.