Setari Cookie-uri

Orice este posibil atunci când crezi

Orice este posibil atunci când crezi cu tărie și iubire. Inclusiv să trăiești fără frică.

In copilărie ți s-a spus tot timpul ce e bine și ce nu e bine pentru tine. Ce ai voie și ce nu ai voie să faci. Și, dacă te uiți cu atenție la acțiunile tale, la felul în care iei deciziile, vei observa că această obișnuință deprinsă pe vremea când erai foarte mică, te urmărește și acum.

Chiar și atunci când crezi că acționezi din voință proprie, se întâmpla ca ceea ce dictează acțiunea sau hotărârea ta să fie de fapt vocea din mintea ta cu care te-ai obișnuit atât de mult încât nici nu îți dai seama că este acolo. O voce care nu este a ta. Ci a mamei sau a tatălui tău, a învățătoarei sau a profesoarei care ți-a marcat anii de școală, a prezentatoarei știrilor de la ora 7, a influencerului din social media sau poate chiar a unui ”guru” de dezvoltare personală.

Citește și:

Până în momentul în care începi să cobori de pe roata aflată în permanentă mișcare a gândurilor și să începi să îți asculți propria voce inerioară - cea a inimii și a sufletului tău-vei pleca urechea la informații care rezonează cu ceea ce este deja adânc întipărit în subconștientul tău. Propria mea experiență de viață și a celor apropiați mie mi-a demonstrat acest lucru. Dacă mintea ta crede că este imposibil să trăiești viața fără de frică atunci vei rezona cu cei care spun că este imposibil pentru noi, oamenii, să eliminăm complet frica din viața noastră. Insă atunci când privești frica în față și îți schimbi perspectiva asupra existenței, constați că frica este doar o iluzie.

Citește și:

Calea aparent sigură de a asculta de vocea rațiunii și de a lua decizii bazându-te exclusiv pe experiențele tale anterioare de viață sau pe ce li se întâmplă altora este, de fapt una riscantă. Este acea cale care îi face pe mulți oameni ca, atunci când ajung la capătul vieții, să ofteze cu regret și să scrie liste lungi cu toate lucrurile pe care ar fi vrut să le facă, să le spună sau le fie dar cărora nu le-au dat curs pentru că o voce din mintea lor le-a spus că nu se poate, că nu e bine, că e imposibil.

Orice este posibil atunci când crezi cu tărie și iubire. Inclusiv să trăiești fără frică.

Featured foto by Freedom Studio via Shutterstock

Vizionare placuta


Andreea Billig este scriitoare, autoare a best-seller-ului "I Choose...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.