Setari Cookie-uri

Manifești doar ceea ce îți este familiar

Cu cât dai mai mulă atenție unui lucru, cu atât creezi o legătură emoțională și energetică cu acesta și atât mai mari sunt șansele de a te conecta la un arhetic de energie similară.

Conștiința colectvă este energie. Ea înconjoară Pământul. Energiile de același fel se regăsesc în arhetipuri. Acestea au o forță uriașă și impact asupra noastră chiar dacă nu ne dăm seama.

Fiecare gând pe care îl gândești are o structură energetică și vibrează pe o anumită frecvență. Deși nu este tangibil în mod fizic, el ajunge în conștiința colectivă, generând un anumit impuls, și se conectează la arhetipuri sau gânduri de vibrație similară. De aceea, viața ta este, în fiecare clipă, o oglindă a gândurilor tale dominante. Inotdeauna manifești doar ceea ce se află în câmpul tău energetic- situații, oameni, obiecte, locuri. Manifești doar ceea ce îți este familiar.

Cu cât dai mai mulă atenție unui lucru, cu atât creezi o legătură emoțională și energetică cu acesta și atât mai mari sunt șansele de a te conecta la un arhetic de energie similară. Aceasta explică faptul că oamenii pot acționa atât de diferit atunci când se află într-o mulțime animată de o motivație comună (gândește-te la un meci de fotbal, concert, demonstrație, protest) față față de comportamenul lor de zi cu zi, atunci când sunt singuri sau într-un cerc restrâns de prieteni.

Citește și:

Cheia este de a deveni conștientă în permanentă de gândurile tale pentru a da-ți da seama când acestea îl aparțin și când nu dar și de arhetipul energetic care te caracterizează. Acesta poate varia de la victimă la joker, profesor, student, șefă, salvator, mama, îndrăgostita, vindecătorul, războincul.

Atunci când te identifici cu un arhetip - conștient sau inconștient - acestea capătă putere și șlefuiesc viața. Pentru a te elibera de arhetip, primul pas este să îl conștientizezi. Următorul este să îl observi și să vezi care sunt beneficiile și binecuvânările pe care ți le-a adus. Cu alte cuvinte, fiecare experiență din viața noastră are rolul de a ne ajuta să creștem și să ne vindecăm spiritual și emoțional.

Citește și:

Atunci când te transformi în observator și începi să parcurgi drumul către tine este posibil să experimentezi diferite arhetipuri. Nu te speria, este firesc. Mulți alți oameni din toate colțurile lumii trec prin experiențe similare. Insă nu uita să îți observi gândurile și să te conectezi în permanență doar la ceea ce apreciezi și admiri.

Photo by Louis Hansel on Unsplash

Vizionare placuta


Andreea Billig este scriitoare, autoare a best-seller-ului "I Choose...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.