Setari Cookie-uri

3 obiceiuri care transformă lecția atracției în dușman

Gândirea pozitivă este minunată însă nu și atunci când o forțezi.

Legea atracției este ca o sabie cu două tăișuri care poate funcționa atât în favoarea cât și în defavoarea noastră. Depinde de tine și de vibrația ta. Iată trei obiceiuri care o transformă în dușmanul tău.

1. Crezi că trebuie să fii întotdeauna pozitivă

Gândirea pozitivă este minunată însă nu și atunci când o forțezi. Ea nu trebuie să fie rezultatul unui effort conștient ci al atitudinii tale față de viață și de oameni.

Nu te poți forța să fii fericită despre lucruri sau persoane care nu stârnesc această stare în tine în mod organic. Să pretinzi că totul merge bine atunci când experimentezi dezamăgire, vinovăție, frică sau rușine. Să îți reprimi trăirile nu înseamnă să fii fericită. Din contra, aceasta duce la frustrare și la senzația că suntem nevrednici de iubire. Adevărul are întotdeauna o vibrație mai mare decât fericirea falsă.

Citește și:

2. Te concentrezi mai mult pe manifestare decât pe vindecare

Legea atracției face în așa fel încât să atragi în viața ta situații și oameni care sunt pe aceeași frecvență cu tine. Este minunat să îți dorești ceva însă este la fel de important să lucrezi cu tine. Spre exemplu, nu este nimic rău în a-ți dori un partener de viață însă trebuie să fii pregătită să îl primești. Dacă motivul pentru care vrei pe cineva în viața ta este acela de a te face să uiți de singirătate, este foarte probabil că vei ajunge să experimentezi singurătatea în doi.

În esență, atunci când ne concentrăm pe vindecarea propriilor noastre inimi și a rănilor din mintea subconștientă, nu mai este nevoie să ne folosim de toate trucurile de vizualizare și manifestare, deoarece viața ne aliniază cu destinul nostru cel mai înalt.

Citește și:

3. Ii judeci pe ceilalți

Judecata este de fapt natura ego-ului și a minții. Mintea arhivează totul în două fișiere, „bune” sau „rele”.

In realitate, am venit pe pământ pentru a le vindeca și transcende acest lucru. Aceasta înseamnă că atragem ceea ce judecăm și că asta va continua să se întâmple până când nu vom mai judeca ceea ce atragem.

De fiecare dată când te critici pentru că ești supărată sau pentru că te simți tristă sau când judeci pe altcineva îi ceri practice universului să îți scoată în cale și mai multe oportunități pentru a vindeca acest obicei.

Featured foto by Nikki Zalewski via Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
23 Aprilie 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.