Kudika
26 Iunie 2013

Vrei un bronz de durata si o piele sanatoasa pe toata perioada verii? Urmeaza cateva sfaturi esentiale

Curatarea pielii

De ce să porți ochelari de soare și iarna: 3 variante super-șic de sezon

Imediat dupa expunerea la soare, pielea trebuie curatata cu atentie, dar foarte delicat in acelasi timp. Nu folositi geluri de dus abrazive sau sapunuri exfoliante pentru ca vor irita pielea. Chiar daca pielea ta nu prezinta arsuri in urma expunerii la soare, este in continuare foarte sensibila si predispusa la iritatii dintre cele mai variate.

Hidratare

Pielea trebuie mentinuta hidratata nu numai pe durata expunerii la soare, sau doar in sezonul estival, dar mai ales dupa expunerea la soare cand aceasta este deshidratata si uscata. Nu folositi creme grase pentru ca nu sunt neaparat si hidratante. Intrebati la farmacie ce crema puteti cumpara care sa fie si hidratanta si fluida in acelasi timp. Hidratarea este vitala sanatatii pielii noastre si trebuie sa faca parte din ritualul zilnic de ingrijire.

Evitati produsele cosmetice

Pentru ca pielea noastra este foarte fina si sensibila dupa baia de soare bine meritata, nu este indicat sa folosim produse cosmetice, in special deodorante care contin alcool sau parfumuri. Acestea din urma, pot irita foarte usor pielea si o pot imbatrani inainte de vreme.

De ce este importanta Vitamina E in special pentru femei

Vizionare placuta

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: