Incearca 3 retete delicioase pentru masa de Paste.
-1 kg maruntaie de miel (rinichi, ficat, inima, plamani), 500g burta de vita, 1 prapur, 100 g branza, 4 oua fierte, 3 oua crude, 3 catei de usturoi, 2 cepe, verdeata (patrunjel, marar), o lingurita de oregano, ulei, sare, piper;
Cum se prepara:
Spala foarte bine maruntaiele, apoi fierbe-le minim 15 minute in apa cu otet. Se toaca marunt si se amesteca bine cu ouale crude si verdeata maruntita. Caleste cepele taiate marunt. Intr-un vas separat amesteca maruntaiele, branza rasa, verdeata, ceapa si fasiile de burta. Pune toata compozitia in prapurele spalat in prealabil, tinut in apa calda cu sare si otet. La final taie ouale fierte si aseaza-le deasupra.
Impatureste foarte bine prapurele si pune-l la copt intr-o tava unsa cu ulei sau cu unt. Se tine la cuptor pana capata o crusta aurie.
Rulada de miel cu ciuperci
Ingrediente:
-1 kg pulpa de miel dezosata, 200 g carne tocata (amestec), 200 g ciuperci, 4 oua, 3 morcovi, 3 catei de usturoi, o ceapa, o legatura de marar, o legatura de patrunjel, rozmarin, sare, piper;
- Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice.
- Mitul Sufletelor Pereche, povestit de Aristofan în Banchetul lui Platon: Povestea uitată a ființei întregi
- Horoscop săptămânal: De ce are nevoie fiecare semn zodiacal în săptămâna 7-13 iulie
- Nu ai fost prea mult. Ai fost exact ce trebuia, doar pentru un om greșit
Cum se prepara:
Taie carnea de pe pulpa cu grija, astfel incat sa obtii o foatie care poata fi rulata la final. Condimenteaz-o cu sare, piper si alte mirodenii, apoi pune-o la rece. Intre timp curata morcovii de coaja, pune-i la fiert cateva minute apoi taie-i cubulete. Toaca fin ceapa, mararul si patrujelul.
Caleste ciupercile, pune-le la scurs apoi taie-le bucatele sau paseaza-le cu blenderul pana vor avea consistenta unui piure. Intr-un bol sparge ouale si amesteca-le cu verdeturile, carnea tocata si ciupercile.