Mic dejun rasfatat: French Toast

Mic dejun rasfatat: French Toast

Friganelele sau parjoalele (cum am inteles ca se numesc in unele zone ale tarii) au revenit „la moda” sub denumirea pretentioasa de french toast. Oricum le-ai spune, sunt absolut delicioase!

Va invit sa le pregatiti in acest weekend!

Foto interior si prima pagina: french toast, Shutterstock

Ingrediente:

  • 4 oua
  • 1 lingurita de zahar brun
  • un praf de sare
  • 1 cana lapte
  • 10-12 felii de paine
  • ulei de cocos sau unt pentru prajit
  • sirop de agave sau miere
  • fructe la alegere

Mod de preparare:

Ouale se amesteca bine ca pentru omleta intr-o farfurie incapatoare. Se adauga praful de sare, zaharul si laptele si se omogenizeaza.

Foto: french toast, Shutterstock

Se incinge o tigaie cu uleiul de cocos.

Se inmoaie pe rand, pe fiecare parte, feliile de paine in amestecul de lapte si oua si apoi se prajesc pe ambele parti pana se rumenesc frumos.

Se scot feliile prajite pe servetele de hartie pentru a absorbi excesul de ulei, apoi se transfera in farfurii si se orneaza cu sirop de agave si fructe.

Foto: french toast, Shutterstock

Pofta buna!

Vizionare placuta


Kudika
23 Noiembrie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Setari Cookie-uri