Setari Cookie-uri

Rulada de porc umpluta cu caise confiate

Celebrul bucatar Petrisor Tanase ne propune o reteta de rulada de porc delicioasa care te va ridica la rang de super-bucatareasa in ochii celor dragi. Fii fara grija! Prepararea nu este complicata!

Timp de preparare: 1h 30 min.
4 - 6 portii

Ingrediente:

  • 2 kg piept de porc fara os
  • 1 ceapa taiata felii
  • 1 morcov taiat felii
  • 150 ml vin alb
  • sfoara pentru legat.

Ingrediente pentru umplutura:

  • 200 g carne tocata
  • 100 g caise uscate, taiate pe jumatate
  • ½ lingurita de coriandru boabe
  • 1 ou
  • sare, piper Mikado.

Nota: Ingredientele speciale din aceasta reteta sunt disponibile in magazinele Lidl

Mod de preparare:

1. Amestecam carnea pentru umplutura cu condimentele (sare, piper si corinadru) si oul.

2. Intindem pieptul de porc si il ungem cu pasta de carne, adaugam caisele confiate si il rulam, apoi il legam cu sfoara.

3. Punem rulada intr-o tava si adaugam feliile de morcovi si ceapa. O introducem la cuptor la o temperatura de 180° C, timp de 60 de minute, iar din cand in cand adaugam putina apa.

4. Dupa rumenire adaugam vinul, acoperim vasul cu o folie de aluminiu si o lasam inca 20 de minute la cuptor la o temperatura de 150° C.

Citește și:

5. O servim fierbinte, cu garnitura de cartofi sau legume.

Vizionare placuta


Kudika
21 Decembrie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.