Aceste bomboane sunt o minunatie. Eu le iubesc chiar mai mult decat varianta lor orginala, cea din comert. Se pregatesc in 15 minute, deci va invit sa le pregatiti astazi si sa le daruiti drept martisor celor dragi!
Foto interior si prima pagina: Bomboane Raffaello de casa, Shutterstock
Ingrediente
- 250 g lapte praf integral
- 100 g zahar pudra
- 50 g praf nuca de cocos (+ inca 50-70 g pentru decor)
- 100 g unt nesarat la temperatura camerei
- o foaie de napolitana
- 100-150 g migdale prajite
Mod de preparare
Untul si zaharul se amesteca in robotul de bucatarie pana se omogenizeaza. Se adauga apoi nuca de cocos si laptele praf. Se omogenizeaza. Se adauga foaia de napolitana rupta marunt cu mana si se amesteca, dar nu cu ajutorul robotului de bucatarie, ci cu lingura, pentru a nu strivi bucatelele crocante de napolitana. Daca nu va place napolitana, puteti renunta la ea.
Din compozitia astfel obtinuta, se modeleaza bilute de aluat in mijlocul carora se pune cate o migdala. Apoi se tavalesc prin nuca de cocos si se aseaza pe un platou.
Se lasa 2-3 ore la frigider pentru a permite ingredientelor sa-si imbine aromele.
- Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice.
- Mesaje de 1 martie. SMS-uri, felicitări și urări de Mărțișor
- Cum îți alegi manichiura în funcție de anotimp? Ce se poartă în fiecare sezon, sfaturi de la Vera Varvara
- Tragica și pasionala poveste de dragoste din opera Carmen de Bizet, la Opera Națională București, de Mărțișor
Foto: Bomboane Raffaello de casa, Shutterstock