Setari Cookie-uri

5 idei clasice: cele mai bune retete din toata lumea pentru micul dejun

Nicio zi nu incepe fara un mic dejun copios, care sa iti ofere suficienta energie si nutrientii necesari pana seara.

Foto: blintz, Shutterstock

Intr-o forma asemanatoare, clatitele extra-pufoase americane sunt perfecte pentru un mic dejun pe timpul verii. Cum le faci extra-pufoase? Adaugand urda dulce in aluat. Trebuie sa incerci imediat aceasta reteta - rasfatul perfect de weekend. Urda dulce si sucul de lamaie sunt parca facute una pentru cealalta, asa ca nu ezita aceasta combinatie. O mana de afine sau zmeura si un strop de miere sunt deasemenea binevenite.

Foto interior si prima pagina: pancakes, Shutterstock

In Israel si Turcia, micul dejun se bazeaza pe o varietate de branzeturi, unt, masline, rosii, gem si suc natural de fructe. Incearca sortimentele de cascaval si branza Koliba, din lapte de calitate, mai ales specialitatile Gaudelka, cascaval afumat sau branza topita Pohoda.

Foto: mic dejun turcesc, Shutterstock

Un mic dejun galic adevarat contine cascaval topit pe paine prajita. Atat de simplu de realizat si atat de savuros. Si estonienii servesc dimineata cascaval topit pe paine prajita, dar mai inlocuiesc toppingul cremos cu urda dulce sau branza topita. Incearca si tu cascavalul gustos Edam de la Koliba.

Citește și:

Foto: cascaval topit pe paine prajita, Shutterstock

Bineinteles, nu putem rata o vizita in Franta, la primele ore ale zilei! Croissantele cu unt si omleta cu branza si verdeturi sunt specialitatile lor.

Foto: croissante, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
23 August 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.