Kudika
20 Decembrie 2014

Iti propunem sa incerci una dintre cele mai gustoase retete de rulada cu carne!

In cazul in care te afli in cautarea un aperitiv gustos pentru masa de Craciun care sa le ramana in minte oaspetilor tai, poti gati aceasta reteta simpla. Se face repede iar aroma sa merita tot efortul pe care il depui pentru a-ti impresiona invitatii. Poti manca rulada cu carne cu un piure de cartofi, legume sote sau cu un pilaf gustos.

Ingrediente rulada cu carne

• 70 g carne pui
• 4 felii cascaval
• 1ceapa
• ½ morcov
• ½ ardei rosu
• piper
• ulei de masline
• sare
• piept de pui
• cimbru

Cum sa nu te ingrasi (prea mult) de Sarbatori

Mancare

Foto interior si prima pagina: Mancare, Shutterstock

Mod de preparare rulada cu carne

1. Pentru inceput trebuie sa dai carnea de pui prin masina de tocat, dupa care o calesti intr-o tigaie cu ulei impreuna cu ceapa pe care o tai marunt. La acestea adaugi sare si piper in timp ce amesteci.

2. Urmeaza sa bati cu ciocanul pieptul de pui pe care il pui mai apoi pe un platou. Astfel vei obtine un piept de pui fraged pe care il poti condimenta cu cimbru si sare.

3. Dupa ce bati bine pieptul de pui, adaugi feliile de cascaval iar deasupra pui morcovul taiat in bucatele mici, carnea tocata si ardeiul rosu taiat, avand grija sa le intinzi uniform.

4. Apoi trebuie sa rulezi pieptul de pui si sa folosesti o sfoara pentru a-l strange bine astfel incat sa nu se desfaca.

5. La sfarsit invelesti ruloul in folie de staniol si il pui intr-o tava. Tava se pune in cuptorul preincalzit la 180 grade si se lasa timp de 40-45 minute. Dupa aceea, scoti folia si lasi rulada in cuptor pentru inca 15-20 de minute pana cand se rumeneste.

Pofta buna!

Condimentul minune care te ajuta sa-ti mentii silueta chiar daca te infrupti din sarmale si cozonaci
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Vizionare placuta