Setari Cookie-uri

Incep Conferintele Olimpiadelor Comunicarii!

Luni, 27 aprilie, incep Conferintele din cadrul celei de-a IX-a editii a Olimpiadelor Comunicarii. Timp de doua zile, la Palatul Parlamentului, peste 30 de invitati din toate domeniile comunicarii vor oferi participantilor o perspectiva globala asupra profesiei de comunicator, printr-o combinatie unica de teme.

Ziua de marti, 28 aprilie, va fi deschisa, la ora 12.00, de un alt “Laborator de disectie”, de data aceasta de “PR comercial vs. comunicare politica”. Pe dimenisunea politica vor fi analizate campania lui Cozmin Gusa pentru alegerile locale si campania pentru presedentie a lui Barack Obama, iar pe dimensiuena comerciala campania Rexona “Transpiratia strica reputatia” si campania “Cupa Romaniei Timisoreana - Competitia sanselor egale”. Vor sustine prezentari: Bogdan Naumovici (23 Communications Ideas), Andrei Stoiciu (IDEE), Hortensia Nastase (Lowe PR) si Bogdan Theodor Olteanu (Millenium Communications)

De la ora 14.30, are loc dezbaterea cu tema “Povesti din campanie – ce-am invatat din primul vot uninominal?”. Conferinta pleaca de la premiza ca votul “uninominal” din toamna 2008 a fost un implus pentru piata de consultanta politica. Mai ales pentru ca a fost vorba de o premiera, sunt importante atat lectiile care se pot invata, cat si “povestile de pe front” ale celor care “si-au jucat” cariera politica in aceste alegeri. De aceea invitatii de la aceasta conferinta sunt: Roberta Anastase (PDL), Adriana Saftoiu (PNL), Bogdan Olteanu (PNL), Victor Ponta (PSD), Ludovic Orban (PNL) si Bogdan Ciuca (PC). Discutia va fi moderata de Victor Ciutacu (Jurnalul National).

Ultima conferinta va incepe la ora 17.00 si se numeste “Drumuri de cariera intr-o agentie de comunicare”. In cadrul ei vor lua cuvantul manageri ai unor agentii cu profiluri diferite. Ei vor vorbi despre cum sunt organizate companiile lor si le vor da tinerilor aflati la inceput de drum informatii despre oportunitatile de cariera, despre avantajele sau dezavantajele de a lucra intr-o agentie sau alta. Vor sustine prezentari Ioana Manoiu (GMP PR), Larisa Petrini (Saatchi&Saatchi PR) si Cosmin Ghinea (MediaPro Interactive). Moderatorul discutiei va fi Victor Dobre (Director Executiv - IAA Romania).
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
24 Aprilie 2009
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.