Setari Cookie-uri

Din culisele Olimpiadelor

Va povesteam in editorialul din aceasta saptamana ca, in acest an, echipa care a reprezentat Kudika a obtinut premiul II la Olimpiadele Comunicarii. Mai apoi, cateva dintre voi mi-au trimis mesaje rugandu-ma sa le dau mai multe detalii despre concurs fiindca si ele isi doreau la randul lor sa participe la faimoasele Olimpiade. M-am decis asadar sa va povestesc pe scurt (fiindca pe lung nu mi-ar ajunge o intreaga editie) ce se intampla in culisele Olimpiadelor.



Poate ca am uitat sa va spun ca Olimpiadele Comunicarii se desfasoara in Casa Poporului. Echipele trebuie sa prezinte campania realizata pe scena uneia dintre salile imense si impunatoare de aici. Te simti cu adevarat grozav numai pentru ca ai ajuns acolo.

Echipa noastra a fost minunata! Ideile lor se inchegasera grozav peste noapte, iar prezentarea a mers snur. Mai apoi, au venit alte doua echipe foarte bune: cea care a reprezentat Jurnalul National (ei sunt cei care au si ajuns pe prima treapta a podiumului) si echipa care a lucrat pentru Gillette. Surprinzator, cei din urma nu au ajuns pe podium.

Dupa numai cateva zile (dar vai, atat de lungi au parut) ne-am intalnit pentru decernarea premiilor. Emotiile ne-au coplesit, dar bucuria a fost cu atat mai mare atunci cand am ajuns pe podium. Seara nu s-ar fi putut incheia numai cu decernarea premiilor, mai ales in conditiile in care sponsorul principal a fost Tuborg. Vineri seara am sarbatorit impreuna cu Directia 5 una dintre cele mai frumoase editii ale Olimpiadelor Comunicarii.

Iata deci, foarte pe scurt, ce inseamna Olimpiadele Comunicarii. Desigur, va invit sa aflati singuri participand la anul la cea de-a zecea editie OC. Si, poate, cine stie, veti avea drept client si nu doar prieten revista Kudika.ro.

Castigatorii probei de Advertising au fost:

Locul I - Echipa "Moartea Domnului Radulescu" - Client: Jurnalul National
Locul II - Echipa "A crapat piticu'" - Client: Kudika Lux
Locul III - Echipa "Advice" - Client: RBS Bank Romania

Cititi mai multe despre Olimpiadele Comunicarii aici.

Un articol de Oana Trifu

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
29 Mai 2009
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.