Setari Cookie-uri

Top 3 tineri antreprenori

Desfasurata in perioada 12 mai 5 iunie, cea de-a doua editie a programului TINERI ANTREPRENORI, organizat de Junior Chamber International (JCI) Bucuresti alaturi de Focus Consulting Co si Work Management si sustinut de Elevate, si-a desemnat castigatorii. Au fost premiate cele mai bune planuri de afaceri elaborate de tinerii participanti in colaborare cu mentorii lor. Programul TINERI ANTREPRENORI urmareste sa dezvolte antreprenoriatului in randul tinerilor din Romania, sprijinindu-i pe acestia in initiativele lor prin transfer de know-how, mentorat si training. J

Desfasurata in perioada 12 mai – 5 iunie, cea de-a doua editie a programului TINERI ANTREPRENORI, organizat de Junior Chamber International (JCI) Bucuresti alaturi de Focus Consulting Co si Work Management si sustinut de Elevate, si-a desemnat castigatorii. Au fost premiate cele mai bune planuri de afaceri elaborate de tinerii participanti in colaborare cu mentorii lor. Programul TINERI ANTREPRENORI urmareste sa dezvolte antreprenoriatului in randul tinerilor din Romania, sprijinindu-i pe acestia in initiativele lor prin transfer de know-how, mentorat si training.



Junior Chamber International (JCI) Bucuresti alaturi de Focus Consulting Co si Work Management au organizat in perioada 12 mai – 5 iunie cea de-a doua editie a programului TINERI ANTREPRENORI. Programul are ca scop dezvoltarea antreprenoriatului in randul tinerilor din Romania si incearca sa realizeze un autentic transfer de know-how in cadrul sesiunilor de mentorat si training.

Conferinta de incheiere a actualei editii a avut loc Vineri, 5 iunie 2009 la sediul City Bank - Uzinexport din Piata Victoriei. Conferinta a avut tema “Antreprenoriat - intrebari si raspunsuri” si un format inovator: continutul conferintei a fost generat exclusiv de intrebarile formulate de participanti la inscrierea la eveniment. Cele mai bune intrebari au fost selectate si au primit raspunsuri de la mentorii din cadrul programului TINERI ANTREPRENORI si de la invitatii speciali, antreprenori de renume ca: Radu Tudorache, Calin Fusu, Bobby Voicu, Dan Virtopeanu, Maia Novolan, Vlad Nedelcu, Wolfgang Klaar, Alexandru Gavriliu, Tudor Maxim si altii.

In acest cadru conferintei au fost anuntati si castigatorii competitiei Best Business Plan, componenta a programului TINERI ANTREPRENORI . Planurile de afaceri inscrise in concurs au fost elaborate de participanti impreuna cu mentorii personali.

Locul I - participant Teodor Mincu, mentor Bogdan Gavrila

Ideea dezvoltata este platforma online “Doctorbun.ro” care isi propune sa devina un canal activ si profesional de comunicare intre medici si pacienti si, implicit, sa imbunatateasca sistemul romanesc de sanatate. Vizitatorii site-ului primesc sfaturi personalizate de la o echipa profesionista de medici. De asemenea, ei pot da feedback medicilor in urma consultatiilor. Scopul companiei este sa ofere clientilor o mai mare vizibilitate pe partea de online, si o cat mai mare rentabilizare a investitiei.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
12 Iunie 2009
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.