Setari Cookie-uri

Top 3 tineri antreprenori

Desfasurata in perioada 12 mai 5 iunie, cea de-a doua editie a programului TINERI ANTREPRENORI, organizat de Junior Chamber International (JCI) Bucuresti alaturi de Focus Consulting Co si Work Management si sustinut de Elevate, si-a desemnat castigatorii. Au fost premiate cele mai bune planuri de afaceri elaborate de tinerii participanti in colaborare cu mentorii lor. Programul TINERI ANTREPRENORI urmareste sa dezvolte antreprenoriatului in randul tinerilor din Romania, sprijinindu-i pe acestia in initiativele lor prin transfer de know-how, mentorat si training. J

Planul de afaceri a primit deja o oferta de finantare din partea grupului Intact, chiar in cadrul ceremoniei de premiere.

Locul II - participant Diana Branzila, mentor Cristian Francu

Business planul premiat are o tema originala “Turism relational/turism pentru oameni singuri” si vizeaza imbunatatirea calitatii calatoriei prin adaugarea unei socializari de buna calitate. Practic sunt oferite pachete turistice personalizate in functie de gradul de compatibilitate dintre clienti, din punct de vedere al aspiratiilor, hobby-urilor, varstei, studiilor si al unui set de caracteristici comportamentale. Avantajul competitiv al noului concept turistic sta in consilierea pre si post calatorie, realizarea unor studii de compatibilitate intre clienti si ansamblul activitatilor de socializare si divertisment care vor avea loc in timpul calatoriei.

Locul III – participant Silvia Mihalea, mentor Maia Novolan

Planul de afaceri vizeaza domeniul Resurselor Umane, iar obiectivul principal al firmei este sa devina partenerul strategic al companiilor mici si mijlocii care doresc sa obtina si sa mentina un echilibru organizational indiferent de schimbarile din jur. Firma ofera servicii de consultanta in Resurse Umane, recrutare si selectie de talente, training pentru crearea si dezvoltarea de competente profesionale, coaching si evaluare psihologica.

O firma tanara la randul sau, Elevate sustine cu mandrie TINERI ANTREPRENORI atat ca partener media, cat si prin contributia managerului sau general Tudor Maxim care a coordonat programul de mentorat.

Din juriu au facut parte
Radu Limpede - Initial Advisory, Adrian Vasile - Rompetrol, Oana Scarlat - Asebuss și Tudor Maxim - Elevate .

Alaturi de experienta si coaching, castigatorii au primit:

premiul I – 1 curs de 3 saptamani oferit de EXEC – EDU, Asebuss, la alegerea participantului

premiul II – 1 curs de 2 saptamani oferit de EXEC – EDU, Asebuss, la alegerea participantului

premiul III – pachet complet de branding oferit de StartYoung


Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
12 Iunie 2009
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.