Setari Cookie-uri

Botezatu, mai tare decat Steve Jobs?

Ce a facut Catalin Botezatu de a ajuns asa departe?

Ce a facut Catalin Botezatu de a ajuns asa departe?

Designerul si-a primit invitatele cu sampanie G.H. Mumm si cu multe cadouri si le-a multumit pentru colaborarea loiala de care se bucura in ultimii ani.

Catalin si-a prezentat audiobook-ul “Trei vieti. Pedeapsa” exclusiv pentru presa feminina, iar cu aceasta ocazie, a vorbit si despre ultimele tendinte din moda internationala pentru sezonul de primavara-vara.

Se anunta o vara permisiva in care revin in forta culorile tari. Se poarta in continuare si nuantele pastel. As zice ca must have-ul acestui sezon este jacheta cu maneci trei sferturi din piele, purtata cu fuste lungi, vaporoase. Raman in trend panatalonii colant, din piele sau inlocuitori ai pielii, purtati cu platforme si top-uri largi”, a declarat designerul.

Legat de cartea sa, Trei vieti. Pedeapsa, Catalin Botezatu a spus:

Am avut cereri de la romanii de peste hotare care o doreau, dar le era greu sa si-o procure. Am avut supriza ca la doua saptamani de cand se putea descarca de pe www.dol.ro sa bata la descarcari biografia lui Steve Jobs, ceea ce ne-a flatat. In iarna va aparea si al doilea volum, care speram sa fie la fel de bine primit ca si primul”, a declarat designerul.


Botezatu, mai tare decat Steve Jobs
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
26 Martie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.