Kudika te tine la curent cu noutatile. Afla ce se mai intampla prin lumea mondena si care sunt cele mai picante stiri ale zilei.

Gina Pistol a fost inlocuita de fostul sau iubit cu... trei femei. Nicola se bucura de despartirea de blondina, petrecand alaturi de mai multe domnisoare, informeaza Cancan.

In sfarsit a deschis si el ochii. Ziarele de scandal prezentau inca din vara imagini cu Sylvia si amantul sau, insa Andrei de la Alb Negru a refuzat sa creada. Asta pana acum: „Prietenul meu foarte bun, DJ Ryno, nu numai ca stia de infidelitatea ei, chiar a acoperit-o. Stiu ce vorbesc, am dovezi si in curand o sa le fac publice. Mi se pare incredibil ca el, care e un om matur, nu a luat-o niciodata de brat sa ii spuna ca face o greseala”, a declarat Andrei informeaza Click.

Punct ochit, punct lovit: Kim Kardashian, la cutite cu fostul sot. Kris Humphries a mers in instanta pentru a cere lui Kim Kardashian sa faca publica suma pe care aceasta a strans-o in cele 72 de zile de casatorie, informeaza DailyMail.

Lindsay Lohan se transforma. Vedeta o va interpreta pe Elizabeth Taylor intr-un film dedicat actritei, informeaza TMZ.

Rihanna se vrea a fi alba. Cantareata si-a albit pielea, la ultimul sau eveniment afisand o nuanta destul de deschisa, avand in vedere ca este de origine din Barbados, informeaza DailyMail. Jurnalistii sustin faptul ca Rihanna a urmat exemplul lui Beyonce, o alta diva care a apelat la aceasta procedeu de albire a pielii.

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: