Este oficial. Angelina Jolie si Brad Pitt s-au logodit. Miss Jolie a primit din partea viitorului sau sot un inel realizat la comanda, in valoare de peste 250.000 de dolari, informeaza DailyMail.

Ashton Kucher si-a gasit o noua papusica. Se pare ca cea care a cazut prada farmecelor barbatului este nimeni alta decat Mila Kunis, frumusica actrita din Black Swan, informeaza Click.

Demi Moore este vie si se simte mai bine ca niciodata. Actrita si-a reinceput activitatea pe Twitter si chiar daca numele este Demi Moore, se pare ca aceasta nu vrea sa isi schimbe nickname-ul, folosindu-l tot pe cel de MrsKutcher, informeaza DailyMail.

Pamela Anderson, o diva fara niciun ban. Vedeta se afla in pragul falimentului. Chiar daca apare pe la evenimente mondene cu tinute de gala, in valoare de mii de euro, aceasta locuieste intr-o rulota si incearca sa supravietuiasca de pe o zi pe alta. Pamela datoreaza fiscului american peste 500.000 de dolari, informeaza Click. Poate o salveaza inca un pictorial in Playboy.

Anne Hathaway nu face nunta pana cand… nu ii creste parul. Actrita si-a taiat intreg parul pentru un rol in film si se pare ca nu este foarte multumita de rezultat. Aceasta a decis ca mai asteapta pentru ca parul sa fie destul de lung pentru a putea fi coafat, informeaza Click.

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: