Setari Cookie-uri

Madalina Ghenea si Oana Zavoranu vin cu Stirile zilei

Kudika te tine la curent cu noutatile. Afla ce se mai intampla prin lumea mondena si care sunt cele mai picante stiri.

Madalina Ghenea, la un pas sa fie dusa la produs. Modelul a declarat de curand ca nu a avut o viata tocmai roz, copilaria sa fiind una destul de dificila: “Am trait experiente foarte aproape de tragic de dramatic. Agentiile de moda organizeaza in fiecare an petreceri. Este o petrecere a agentiei la care toate persoanele care lucreaza acolo sunt invitate. Seara cand am ajuns de la castinguri mi-au dat aceasta invitatie si mi-au spus ca la ora 9 va veni o persoana care ne va conduce pe mine si pe colegele mele la aceasta petrecere. Am fost sonata pe telefonul fix, am coborat, am urcat intr-o masina si la un moment dat m-am trezit pe autostrada care iesea din Milano.”, a declarat Madalina Ghenea informeaza Cancan.

Oana Zavoranu este in razboi… cu toata lumea. Vedeta face tot posibilul sa mai apara si ea prin presa cu vreun scandal de proportii. Cum cu Pepe nu ii mai merge, Zavo si-a indreptat sagetile catre alte persoane publice. Adriana Bahmuteanu a fost prima pe lista Oanei: “Adriana Bahmuteanu s-a remarcat acum cativa ani, certandu-se pana in zori cu amanta lui Silviu Prigoana. Daca derulam filmul, motivul pentru care Prigoana a spus ca se desparte de Bahmuteanca a fost ca l-a inselat.”, a declarat Oana Zavoranu in emisiunea Un Show Pacatos, informeaza Libertatea.

Citește și:

Kim Kardashian refuza sa faca declaratii referitoare la noua sa relatie cu rapperul Kanye West pentru ca stie ca astfel se va bucura de toata atentia presei, informeaza DailyMail. Vedeta a fost surprinsa de paparazzi purtand la ureche initialele K W si, pentru a fi observati si mai bine cerceii, Kimmie a ales sa poarte parul coada. Click aici pentru a vedea fotografiile.

Vizionare placuta


Kudika
24 Aprilie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.