Monica Gabor nu uita de familia sa. Tatal modelului, Emil Gabor, a fost internat in spital, fiind diagnosticat cu colecistita, steatoza hepatica si hipertensiune. Moni a fost singura care s-a ocupat de la distanta de barbat, platindu-i spitalizarea si interesandu-se de fiecare data de starea lui, informeaza Click.

Gabriela Firea este mamica. Vedeta de televiziune a nascut, ieri, un baietel la maternitatea Regina Maria, din Bucuresti. "Sunt extrem de fericita. Ma simt bine si eu, dar si baietelul. L-am vazut pe bebelus deja de trei ori. Este foarte emotionant. Nici nu se poate descrie in cuvinte.", a declarat Gabi, informeaza Libertatea.

Adi Mutu are probleme financiare. Briliantul isi vinde proprietatile pentru a supravietui. Acesta a vandut de curand o vila din Miami cu 800.000 de euro, o suma aproape de doua ori mai mica decat cea cu care o achizitionase in urma cu 5 ani, informeaza Cancan.

Naomi Campbell, superba la 41 de ani. Topmodelul a defilat la gala Vienna Life Ball, afisand o silueta impecabila, care ar face-o geloasa chiar si pe Jane Fonda. Click aici pentru a vedea fotografiile.

Mark Zuckerberg si-a pus pirostriile. Fondatorul paginii de Facebook s-a casatorit in secret cu iubita sa din copilarie, Priscilla Chan, informeaza Libertatea.

Featured foto by Tashatuvango via Shutterstock

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: