Madalina Ghenea vrea la Hollywood. Modelul face tot posibilul sa fie observata de vreun producator de filme, incat se cupleaza numai cu marii actori. Pana acum aceasta a avut o relatie cu Leonardo Dicaprio, Adrien Brody si, mai nou, presa de peste ocean vehiculeaza ca s-ar iubi cu Gerard Butler, informeaza Click.

Andreea Marin Banica se va intalni sambata aceasta cu celebra Sohia Loren. Vedeta a fost invitata la Marsilia sa participe la inaugurarea vasului de croaziera MSC Divina, a carui imagine este renumita actrita. Cu acest prilej, vedeta de televiziune va realiza un interviu cu celebra actrita, ce urmeaza a fi publicat in numarul urmator al revistei Business Woman.

Selena Gomez nu mai are Facebook. Cantareata a ramas fara contul sau de Facebook, dupa ce un hacker i-a spart parola de pe reteaua de socializare. De asemenea, acesta a postat in numele Selenei mesajul "Justin Bieber e de rahat", informeaza Click.

Printul William, emotii la nunta. Actualul duce de Cambridge a spus ca in noapte de dinaintea nuntii cu frumoasa Kate Middleton nu a reusit sa adoarma, desi stia ca il asteapta o zi plina, a declarat William informeaza Libertatea. Se pare ca de vina au fost emotiile, dar si miile de oameni care se adunasera in apropierea palatului si faceau galagie.

Fiica lui Whitney Houston a dat de bucluc. Bobby Kristina risca 6 luni dupa gratii deoarece se juca la masinile dintr-un casino, cu toate ca legea din Nevada prevede ca trebuie sa ai 21 de ani pentru a face acest lucru, informeaza Libertatea.

Featured foto by Tashatuvango via Shutterstock

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: