Setari Cookie-uri

Enrique Iglesias si Andreea Marin vin cu Stirile zilei

Kudika te tine la curent cu noutatile. Afla ce se mai intampla prin lumea mondena si care sunt cele mai picante stiri.

Cynthia Nixon, actrita care a intrepretat rolul Mirandei in filmul Sex and the City, s-a casatorit cu partenera ei de viata. Purtatorul de cuvant al vedetei a dat vestea despre fericitul eveniment. Cele doua femei au impreuna un baietel, in varsta de aproape trei anisori, informeaza Click.

Enrique Iglesias refuza banii tatalui sau. Cantaretul a fost intotdeauna intr-o cearta constanta cu tatal sau, Julio Iglesias. Potrivit presei spaniole, citata de Libertatea, Enrique nu vrea sa fie inclus pe lista mostenitorilor tatalui sau, sustinand ca nu va lua niciun ban din averea lui Julio.

Dumnezeu o iubeste pe Kylie Minogue. "Kylie Minogue este simbolul reusitei. S-ar putea spune despre ea ca este una dintre cele mai ghinioniste femei din showbiz: nu a avut noroc in dragoste si a suferit de cancer. Dar eu cred ca Dumnezeu o iubeste", spune Liana Stanciu, realizatoare Magic Fm.

Citește și:

Alex de la Mandinga se iubeste cu castigatoarea Eurovisionului! Nu se intoarce Mandinga acasa cu un loc fruntas la Eurovision, dar macar Alex a iesit in castig. Alexandru Burcea a postat pe contul sau de Facebook o poza cu Loreen, alaturi de comentariul Burcea Alexandru is in a relationship with Loreen. Nu stim daca o sa fie sau nu o relatie adevarata in cele din urma, dar cel putin e o dovada clara ca trupa stie sa piarda si nu fuge nimeni sa planga intr-un colt ca n-au ajuns pe podium.

Andreea Marin Banica a acceptat invitatia Aerotravel de a fi prezenta sambata la Marsilia, la inaugurarea vasului de croaziera MSC Divina. La Marsilia, Andreea Marin Banica a avut ocazia nu doar sa dialogheze cu Sophia Loren, dar sa fie si singurul jurnalist, dintre cei peste 400 prezenti la conferinta de presa, cu care legendara actrita a acceptat sa faca fotografii.

Citește și:

Featured foto by Tashatuvango via Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
29 Mai 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.