Setari Cookie-uri

Ramona Gabor si Justin Bieber vin cu Stirile zilei

Kudika te tine la curent cu noutatile. Afla ce se mai intampla prin lumea mondena si care sunt cele mai picante stiri.

Ramona Gabor se vinde ieftin. Andreea Tonciu o acuza pe Ramona Gabor ca face sex pe 50 de euro. "Nu pot sa le suport pe panaramele astea pline de aere si care vin tocmai din fundul Moldovei. Nici nu ne baga in seama la filmari, se dau mari doamne, dar fac sex pe 50 de euro! Se cred mai presus decat noi, fetele cuminti, care nu ne ducem sa facem prostii cu baietii pe bani. Dupa ce ca sunt panarame, mai sunt si tari si obraznice.", isi varsa Tonciu oful, informeaza Click.

Nicole Scherzinger, femeia perfecta. Cantareata este in vacanta cu iubitul sau, Lewis Hamilton, la Italian Riviera. Frumoasa bruneta a fost surprinsa de paparazzi in costum de baie, in timp ce se bronza, afisand un corp de milioane. Click aici pentru a vedea fotografiile.

Justin Bieber, bagat la racoare. Va amintiti ca acum cateva zile va spuneam despre cantaret ca a lovit un paparazzo? Ei bine, fotograful a depus cerere la politie, iar autoritatile au spus ca vor solicita declaratii din partea lui Justin Bieber, dar si din partea martorilor. Potrivit Click, tinerelul risca pana la sase luni de inchisoare daca este gasit vinovat.

Citește și:

Bianca Dragusanu si Adrian Cristea, supranumiti Victoria si David Beckham de Romania de ziarul Cancan. Asemanari exista, intr-adevar, daca e sa ne luam dupa ziare, dar cam atat: Victoria este designer, Bianca a lansat o colectie de rochii pe care nu le-as purta nici daca mi le-ar da pe gratis. Victoria, intotdeauna eleganta si rafinata, pe cand Bianca socheaza la fiecare aparitie ba cu sani mai mari, ba cu buze mai umflate, ba cu fuste mai scurte. David Beckham este unul dintre cei mai bine platiti fotbalisti, Adrian Cristea incearca si el sa supravietuiasca prin Romanica pentru ca echipele din afara inca nu au auzit de el. Unde e asemanarea? Daca o vede cineva, sa imi spuna si mie.

Vizionare placuta


Kudika
31 Mai 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.