Fiica lui Demi Moore, arestata. Scout Willlis (20 de ani), fiica cea mica a lui Demi Moore si a actorului Bruce Willis a fost arestata de curand deoarece a folosit un act de identitate fals pentru a-si cumpara bauturi alcoolice, informeaza DailyMail.

Brad Pitt o readuce pe Marilyn Monroe pe micile ecrane. Actorul vrea sa ocupe locul regizorului si sa realizeze alaturi de Andrew Dominik un film despre viata frumoasei blondine, informeaza Libertatea.

N&D se reuneste special pentru editia aniversara Romanian Music Awards. Delia insa, are planuri mari daca publicul va fi pe masura dorintelor ei. Intr-un interviu acordat Music Channel, Delia marturiseste in exclusivitate ca este foarte posibil sa reuneasca trupa N&D, daca publicul isi va dori acest lucru: “Cantam impreuna si pe viitor daca publicul isi va manifesta dorinta”.

Ramona Badescu a fost o aparitie incantatoare in cadrul emisiunii prezentata duminica de Mihaela Radulescu la Realitatea TV! Frumoasa actrita i-a lansat o provocare Mihaelei Radulescu, si anume, de a-i boteza copilul, atunci cand o sa devina mamica! De asemenea, cele doua vedete si-au propus sa se viziteze, fie la Roma, fie la Monte Carlo, si sa bea o cafea impreuna oricand au mai mult timp liber!

Morris isi asigura vocea. Cantaretul, cunoscut pentru piesele Desire si Havana Lover, face tot posibilul pentru a nu ramane fara glas, asa ca a decis sa isi asigure vocea pentru 50.000 de euro, informeaza Click.

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: