Harry Potter nu poate face vraji asupra propriei persoane. Actorul Daniel Radcliffe a fost diagnosticat de curand cu o forma severa de cefalee, o boala ce provoaca dureri intense doar intr-o singura jumatate a capului, informeaza Libertatea.

Mircea Badea ii admira sanii Mihaelei Radulescu. Cu totii stim ca Badea este pasionat de femeile obsedate de corpul lor: "Am citit ca Mihaela Radulescu ar avea sani urati. Probabil asa spun unele care si-ar dori sa arate ca ea si si-ar vinde un rinichi pentru asta. Daca persoanele care o critica ar arata ca ea macar 10 minute si-ar face o poza si ar pune-o pe Facebook.", a spus Mircea Badea informeaza Cancan.

Bobby Brown, fostul sot al lui Whitney Houston, s-a casatorit. Dupa doi ani de logodna, barbatul s-a casatorit cu iubita sa, Alicia Etheredge. De la ceremonie a lipsit Bobbi Kristina Brown, fiica in varsta de 19 ani a fostului cuplu Brown-Houston, informeaza Click.

Britney Spears, sperietoare de ciori. Vedeta a fost surprinsa in timp ce ajungea la auditiile X Factor. Culmea, aceasta era aranjata si machiata, insa arata total diferit de tanara care ne-a cucerit in urma cu cativa ani. Click aici pentru a vedea fotografiile.

Featured foto by Tashatuvango via Shutterstock

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: