Setari Cookie-uri

Kim Kardashian si Jessica Simpson vin cu Stirile zilei

Kudika te tine la curent cu noutatile. Afla ce se mai intampla prin lumea mondena si care sunt cele mai picante stiri.

Kim Kardashian primeste lectii de la mama sa. Se pare ca vedeta a fost sfatuita de Kris Jenner sa faca un filmulet porno cu ea si sa il ofere apoi presei daca doreste sa devina celebra, informeaza Libertatea. Aceste acuzatii au fost aduse de Kris Humphries, fostul sot al brunetei, care a declarat ca ar fi aflat toate acestea tocmai de la Kim.

Ce nu faci pentru atentie? Katy Price, fosta sotie a cantaretului Peter Andre, a venit pe covorul rosu calare pe un cal... adevarat. Costumata intr-un outfit tip Xena moderna, femeia a incercat sa pozeze sexy, in timp ce calul, speriat de blitzurile paparazzilor, se agita pe acolo. Dar ce mai conteaza cand esti in centrul atentiei? Click aici pentru a vedea fotografiile.

Jessica Simpson nu isi revine dupa sarcina. Vedeta este disperata deoarece nu reuseste sa scape de zecile de kilograme pe care le-a acumulat in timpul sarcinii, ajungand sa cantareasca 95 de kilograme. Chiar daca a inceput o dieta drastica, in care mananca numai salate si face sport in fiecare zi, eforturile sale nu se prea vad, informeaza Cancan.

Citește și:

Anne Hathaway se infometeaza pentru un rol. Actrita a fost obligata sa slabeasca si de aceea a consumat doar 500 de calorii pe zi. Masa sa zilnica era formata din doua mere si un shake, informeaza Libertatea.

Vizionare placuta


Kudika
22 Iunie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.