Actrita si cantareata franceza Vanessa Paradis va primi compensatii financiare de 100 de milioane de lire sterline (156 de milioane de dolari) in urma despartirii de Johnny Depp, dupa o relatie care a durat 14 ani, relateaza Mediafax.ro.

Cei doi artisti, care au impreuna doi copii - Lily-Rose, in varsta de 13 ani, si Christopher, in varsta de 10 ani, caruia i se mai spune si "Jack" -, au anuntat miercuri ca s-au despartit de comun acord dupa o relatie care a durat 14 ani, iar artista franceza urmeaza sa primeasca o suma mare de bani, chiar daca nu a fost casatorita cu Johnny Depp, informeaza contactmusic.com.

Potrivit presei britanice, Johnny Depp a acceptat sa plateasca 100 de milioane de lire sterline actritei si cantaretei Vanessa Paradis, pentru a mentine cu aceasta o relatie lipsita de tensiuni pe viitor si pentru ca nu doreste ca despartirea lor sa faca obiectul unui proces la tribunal.

Avocatul american Robert Naschin a declarat pentru tabloidul The Sun: "Daca ei ar fi fost casatoriti, sotia lui Johnny Depp ar fi putut sa solicite pur si simplu 50% din averea lui, o pensie alimentara pentru ea si o pensie lunara pentru intretinerea copiilor. Insa, intrucat ei nu au fost casatoriti, aceasta metoda nu se aplica.

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: