50 Cent, implicat intr-un accident rutier. Rapperul a fost dus de urgenta la spital, dupa ce masina in care se afla a fost lovita din plin de un camion de mare tonaj, informeaza Click. Cantaretul a fost internat cu rani in zona pieptului si la spate, insa se pare ca este in afara oricarui pericol.

Jennifer Aniston se marita. Actrita s-a intors din vacanta din Franta cu un inel cu diamant urias pe deget. Zambitoare, Jennifer le-a aratat mandra paparazzilor inelul nou-nout de pe inelar, informeaza Libertatea.

Trupa Spice Girls s-a reunit... doar pentru cateva minute. Cele 5 fete au sustinut o conferinta de presa pentru a lansa musicalul Viva Forever. Se pare ca intalnirea aceasta a fost doar de ochii publicului si nu datorita "prieteniei" dintre cantarete deoarece imediat dupa conferinta, Victoria Beckham a fost vazuta la aeroport, indreptandu-se catre Los Angeles, informeaza DailyMail.

Iulia Albu rade de Andreea Balan. "Fotografiile Andreei Balan sunt din seria home made photoshop. Photoshop facut acasa de catre incepatori. Mi se pare ca ar avea posibilitatea si ar fi cazul sa recurga la serviciile unor oameni care chiar stiu ce fac. Este o femeie frumoasa, chiar daca nu este neaparat in categoria preferatelor mele, din cauza look-ului ei, din cauza parului... dintr-o lunga serie de motive. Ar merita sa lucreze cu un fotograf care sa ii puna in valoare frumusetea si care sa nu o faca sa arate ca o fata de cauciuc si atat.", a declarat Iulia Albu, informeaza Click.

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: