Setari Cookie-uri

Carla Bruni si Maia Morgenstern

Kudika te tine la curent cu noutatile. Afla ce se mai intampla prin lumea mondena si care sunt cele mai picante stiri.

Carla Bruni este insarcinata. Sotia fostului presedinte al Frantei, Nicolas Sarkozy, asteapta cel de-al doilea copil: “Carla Bruni Sarkozy este insarcinata din nou. Actrita are din nou stomacul rotunjor, asa ca nu mai poate ascunde secretul. Ne intrebam ce va face cuplul Sarkozy dupa ce va pleca de la conducerea tarii. Iata ca avem si raspunsul: va juca familia perfecta.”, a declarat revista franceza Closer, informeaza DailyMail.

Anda Adam se infometeaza pentru libanezi. Sambata seara, artista va concerta la Beirut, in Liban, in fata a peste 50.000 de oameni, in cadrul turneului NRJ Tour. Pentru a arata sexy, Anda a fortat nota si s-a limitat la o singura salata pe zi, multe lichide, o mare parte shake-uri proteice, si cate un antrenament la sala zilnic.

Soc: Maia Morgenstern divorteaza de medicul Dumitru Baltateanu. Potrivit Click, actrita nu vrea sa comenteze separarea de divort, insa se pare ca intre cei doi neintelegerile intervenisera de aproape un an, insa Maia a sperat ca isi va putea salva casnicia.

Citește și:

Rihanna, distrusa de proprii fani. Prezenta la festivalul Peace & Love din Suedia, Rihanna a fost acuzata de fanii sai pentru faptul ca a urcat pe scena sub influenta stupefiantelor, informeaza Libertatea. “Rihanna este moarta in ochii mei. Cum sa sustina un concert atat de prost?”, a postat un fan pe Twitter.

Vizionare placuta


Kudika
2 Iulie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.