Setari Cookie-uri

Afla aici: De ce divorteaza Tom Cruise si Katie Holmes?

Inca un cuplu de la Hollywood se desparte.

Pe data de 29 iunie, Tom Cruise si Katie Holmes si-au socat fanii, anuntand ca, dupa 5 ani de relatie, au hotarat sa se desparta.

Kate a completat actele de divort, iar Tom este cu adevarat suparat si dezamagit si incearca sa se ocupe de cei trei copii ai sai.”, a declarat reprezentantul lui Tom Cruise.

Va rugam sa le respectati intimitatea si sa le permiteti sa se ocupe de aceasta problema.”, a incheiat acesta, informeaza IVillage.

Adevaratul motiv pentru care Katie Holmes a hotarat sa se desparta de Tom Cruise este legat de puterea pe care actorul o avea asupra acesteia. Potrivit DailyMail, Katie se temea sa nu se transforme intr-un “robot” in preajma lui Cruise.

Prietenii actritei au declarat faptul ca Holmes era prinsa in relatie si ca nu putea fi ea insasi.

Dupa cinci ani de relatie, Katie a simtit ca o ia razna si ca se va transforma intr-o marioneta, pe care Tom o va controla asa cum va dori el. Katie are o personalitate minunata si inainte era o femeie fericita, cu pofta de viata. S-a schimbat foarte mult, iar casatoria cu Tom a facut-o o femeie insipida si falsa. Intr-un final, Kate a suferit prea mult. Aceasta relatia a imbolnavit-o psihic, asa ca a hotarat ca este timpul sa se desparta de Tom.”, a declarat o sursa potrivit DailyMail.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
2 Iulie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.