Setari Cookie-uri

Video: Naomi Campbell a chelit. Vezi aici imaginile socante!

Din diva eleganta si rafinata a ajuns diva cheala.

Are 42 de ani, insa continua sa fie considerata unul dintre cele mai de succes fotomodele ale momentului. Imaginea ei a fost intotdeauna perfecta: picioare lungi si bine lucrate, abdomen de fier, tinuta impecabila si un par lung, stralucitor. Dar gata cu laudatul: imaginile surprinse de paparazzi demonstreaza ca nici ea nu este femeia perfecta.

Cu parul ei prins intr-o coada de cal, Naomi a dezvaluit o chelie in jurul fruntii, rezultatul obsesiei sale pentru extensii. Potrivit Dailymail, specialistii au spus ca sufera de traction alopecia, caderea parului fiind cauzata de folosirea in exces a extensiilor. Traction alopecia apare atunci cand extensiile trag de parul natural, rupandu-l de la radacina. De cele mai multe ori acest proces afecteaza zona din fata a scalpului, mai exact zona fruntii deoarece parul este mult mai slab decat in restul capului. Dureaza intre trei luni si un an pentru ca parul sa creasca la loc, insa daca nu este lasat liber (si sunt puse din nou extensii), acesta nu va mai creste niciodata si singura optiune este un transplant de par.

Citește și:

Naomi nu este singurul star care sufera de traction alopecia, staruri precum Paris Hilton, Victoria Beckham, Britney Spears sau Alexandra Burke avand si ele aceeasi problema.

Vizionare placuta


Kudika
10 August 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.