Oricand. Insa cand ceea ce este in tine creste in celalalt, cand chemarea lui o simti in toata fiinta ta, atunci fii sigura ca aceasta e chiar dragostea.

Din Italia, cu dragoste... Cristina Surdu [Interviu]

Ieri m-am gandit ca, in anumite momente, inceputul dragostei se poate asemana unui trandafir. Insa nu orice fel de trandafir, ci unul caruia - atunci cand cunosti fericirea - ii mai creste o alta tulpina si incepe sa renasca. Din petalele vechi rasar altele noi. Albe, uriase si proaspete.

Dupa ce intalnesti pe cineva pe care, in mod inexplicabil, il simti, brusc, foarte aproape, totul se transforma in prezent, iar trecutul se evapora, de parca nici nu a existat vreodata. Atunci gasesti ceva din tine in el, simti curiozitate, dar si frica, simti bucurie, dar si teama in fata acestei frumuseti. Intreaga ta fiinta se indreapta precum acul unui ceasornic spre celalalt. Esti atrasa, fara sa stii de ce, de vocea lui, de felul in care mirosul gatului lui inainteaza spre tine, iar atunci cand nu se afla aproape, ii simti prezenta, cauti in tine bucuria momentelor petrecute impreuna. Lumea din acele zile nu mai seamana cu lumea de dinainte. Ai senzatia ca totul se intampla ca intr-un vis: timpul se opreste. Sudul, nordul, estul, vestul nu mai exista. Te regasesti in el si, astfel, descoperi in tine insati sentimente pe care nu ai crezut ca le poti avea. Si atunci totul graviteaza doar in jurul lui si nu vrei sa se mai termine nimic din ceea ce traiesti.

Acest trandafir cu doua tulpini, cu petale albe, uriase se afla in fiecare din noi. Trebuie doar sa-l lasam sa infloreasca!

Cu drag,

Tatiana

www.tatianamarinescu.net

Horoscopul sufletesc: Ce te face fericit in functie de zodie

tatiana

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: