Setari Cookie-uri

Cand poate incepe dragostea?

Intr-o seara de toamna cu multa ploaie langa o masina ruginita sau in jurul unei mese cu mult soare.

Oricand. Insa cand ceea ce este in tine creste in celalalt, cand chemarea lui o simti in toata fiinta ta, atunci fii sigura ca aceasta e chiar dragostea.

Ieri m-am gandit ca, in anumite momente, inceputul dragostei se poate asemana unui trandafir. Insa nu orice fel de trandafir, ci unul caruia - atunci cand cunosti fericirea - ii mai creste o alta tulpina si incepe sa renasca. Din petalele vechi rasar altele noi. Albe, uriase si proaspete.

Dupa ce intalnesti pe cineva pe care, in mod inexplicabil, il simti, brusc, foarte aproape, totul se transforma in prezent, iar trecutul se evapora, de parca nici nu a existat vreodata. Atunci gasesti ceva din tine in el, simti curiozitate, dar si frica, simti bucurie, dar si teama in fata acestei frumuseti. Intreaga ta fiinta se indreapta precum acul unui ceasornic spre celalalt. Esti atrasa, fara sa stii de ce, de vocea lui, de felul in care mirosul gatului lui inainteaza spre tine, iar atunci cand nu se afla aproape, ii simti prezenta, cauti in tine bucuria momentelor petrecute impreuna. Lumea din acele zile nu mai seamana cu lumea de dinainte. Ai senzatia ca totul se intampla ca intr-un vis: timpul se opreste. Sudul, nordul, estul, vestul nu mai exista. Te regasesti in el si, astfel, descoperi in tine insati sentimente pe care nu ai crezut ca le poti avea. Si atunci totul graviteaza doar in jurul lui si nu vrei sa se mai termine nimic din ceea ce traiesti.

Citește și:

Acest trandafir cu doua tulpini, cu petale albe, uriase se afla in fiecare din noi. Trebuie doar sa-l lasam sa infloreasca!

Cu drag,

Tatiana

www.tatianamarinescu.net

tatiana

Vizionare placuta


Kudika
6 Iulie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.