Setari Cookie-uri

Ellie White: Incerc sa am un stil de viata echilibrat!

Ellie White, fosta solista de la DJ Project pregateste foarte multe surprize fanilor sai. Citeste interviul de mai jos si vei afla noutati despre cariera ei dar si detalii despre stilul sau personal:

Ellie White, fosta solista de la DJ Project pregateste foarte multe surprize fanilor sai. Citeste interviul de mai jos si vei afla noutati despre cariera ei dar si detalii despre stilul sau personal:

1. Cine te-a sustinut in hotararea de a urma o cariera solo dupa despartirea de DJ Project?

Am decis sa plec din DJ Project tocmai pentru ca simteam ca este momentul sa incep un proiect solo, ca pot face acest lucru si ca este ceea ce mi se potrivea in acea etapa a carierei mele. Evident, nu a fost o decizie usoara, cantasem alaturi de DJ Project 5 ani. Insa familia, prietenii apropiati, managerul meu, Doru Tinca precum si casa de discuri Roton m-au sustinut si mi-au fost alaturi, asa incat am fost increzatoare in puterile mele si convinsa ca este decizia cea mai buna.

Foarte multi prieteni dragi din industrie mi-au fost aproape, de asemenea. Talentatii baieti de la Play &Win mi-au compus piesa “Nu te mai caut”, Laurentiu Duta piesa “Power of Love” pe care am lansat-o saptamana trecuta. Tot sprijinul lor a fost nepretuit si le multumesc tuturor pentru acest lucru.


2. Ce noutati pregatesti fanilor tai?

Am lansat de curand cel de-al doilea single – Power of Love, in limba engleza, piesa la care am lucrat cu Laurentiu Duta. Este o melodie care vorbeste despre iubire, sentiment frumos despre care imi place sa cant si fac acest lucru cu drag.

Saptamana aceasta va incepe o campanie care poarta numele piesei si care este dedicata iubirii, cu multe premii si surprize pentru prietenii mei de pe pagina de Facebook (sedinta foto de VIP, acces backstage la concertele mele, CD-uri, fotografii, marele premiu fiind o excursie la Venetia).

In plus, ii astept cu drag la concertele mele din tara, e o reala placere sa ii vad si pe unii dintre fani sa ii revad, e unul dintre motivele principale pentru care ma bucur in fiecare zi de ceea ce fac.


3. Care este cea mai mare satisfactie pe care ti-o ofera meseria pe care ti-ai ales-o?

Sunt fericita ca am atat de multi fani care se bucura de muzica mea, care se regasesc in versurile pieselor. Sunt incantata ca pot interactiona cu ei pe Facebook, in concerte, e important sa ii stiu aproape si e un sentiment minunat. Ma bucur ca am multi prieteni dragi, oameni frumosi in randul colegilor de breasla. Am multe motive, nu-i asa?

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
25 Mai 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.