Setari Cookie-uri

Ellie White: Incerc sa am un stil de viata echilibrat!

Ellie White, fosta solista de la DJ Project pregateste foarte multe surprize fanilor sai. Citeste interviul de mai jos si vei afla noutati despre cariera ei dar si detalii despre stilul sau personal:

4. Sunt la moda colaborarile cu artistii internationali. Daca ar fi posibil, cu cine ti-ai dori sa inregistrezi o piesa noua?

La aceasta intrebare am un raspuns clar: Sting, Este un artist pe care il apreciez, un artist aparte a carui muzica este minunata si cred ca o colaborare cu el ar fi un mare pas in cariera mea.

5. Ce parere ai despre industria muzicala din Romania?

Industria muzicala din Romania este in continua miscare si transformare, tot mai apreciata si recunoscuta in strainatate, o industrie frumos reprezentata de tot mai multi artisti romani care duc numele Romaniei mai departe.

6. Cum a evouluat de-a lungul anilor stilul tau vestimentar?

Stilul meu vestimentar este tot mai feminin, un stil in care ma regasesc si pentru care lucrez cu Maria Andrei. Ma simt foarte bine cu aceasta noua imagine si cu acest stil, in continua evolutie.

7. Esti de parere ca trebuie sa investesti sume mari in vestimentatie pentru a arata bine?

Este important sa asculti parerea specialistilor, sa lucrezi cu o persoana care sa aiba grija de imaginea ta dar, bineinteles, sa simti ca stilul abordat ti se potriveste manusa. Nu cred ca este vorba despre sume mari, cat despre calitatea obiectelor vestimentare, pantofilor, accesoriilor.

8. Cum te mentii in forma? Ce ne poti spune despre stilul tau de viata?

Fac sala aproape in fiecare zi, mananc sanatos, evit sa ma abat de la un program zilnic destul de bine stabilit, dorm 7-8 ore pe noapte, atunci cand timpul imi permite, cand nu am concerte sau alte evenimente. Incerc sa am un stil de viata echilibrat, in ciuda programului destul de incarcat.

9. Cum decurge o zi obisnuita din viata ta?

Dimineata micul-dejun, apoi sala si doza zilnica de Facebook alaturi de prietenii mei de acolo. Cand am timp, imi place sa scriu si pe blog www.elliewhite.com. In functie de caz, merg la studio, emisiuni, interviuri, la film, sedinte foto cu echipa lui Dan Comaniciu, fotograful cu care lucrez mereu si Alexandra Comaniciu, make-up artistul meu, intalniri cu prietenii sau drumuri prin tara spre concerte. Nu prea am timp sa ma plictisesc.

10. Care este principalul dezavantaj al vietii de vedeta in Romania?

In ceea ce ma priveste, nu exista dezavantaje, nu sunt implicata in scandaluri, incerc sa stau departe de situatii penibile si oameni care sunt dornici sa iasa in fata prin astfel de mijloace. Eu imi doresc foarte tare sa fiu aproape de fanii mei, de oamenii care iubesc muzica mea, de ce nu, muzica in general si care apreciaza lucrurile de calitate.

Foto: Ellie White by Dan Comaniciu

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
25 Mai 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.