Transformarile prin care a trecut trupul lui Nicole Richie au suscitat mai mult atentia presei decat cariera sa artistica - daca o putem numi astfel.

(P) Povesti de success : Am slabit 14 kg in doar 2 luni fara sa ma infometez

Fiica adoptiva a lui Lionel Richie s-a remarcat in viata mondena prin asocierea cu Paris Hilton. Colege de petrecere, acestea au devenit si colege de platou in cadrul reality show-ului “The Simple Life”, unde cele doua joaca rolul vietii lor: fetite de bani gata pline de ifose si cam prostute.

Adeseori criticata pentru alegerile vestimentare ce ii dezgoleau prea mult trupul plin de forme, Nicole Richie a luat intr-un final decizia de a isi schimba atat stilul, cat si corpul. Astfel, ea a dat la schimb un corp sanatos si bine proportionat unui trup androgin, silfidic.

Slabirea ei brusca a fost pusa pe seama mai multor presupuse minuni farmaceutice. Initial, s-a afirmat ca planta magica responsabila pentru slabirea actritei este Hoodia Gordonii, o specie de cactus cultivata pe teritoriul Africii. Speranta ca se poate slabi rapid si fara mari eforturi a adus lumina in casa multor americance si le-a golit buzunarele. Pe internet au aparut numeroase variante ale faimoasei plante, majoritatea acestora fiind de fapt ineficiente. Nimeni nu neaga eficienta Hoodia in inhibarea foamei, dar pastilele comercializate fie foloseau tulpini sau radacini de Hoodia, care nu aveau efect, fie nu foloseau specia in cauza. Au fost realizate documentare pe baza efectelor miraculoase ale cactusului respectiv, reporterii-cobai afirmand ca dupa ce o consumi, nu mai simti nevoia de a manca sau de a bea. Pe de o parte, acest fapt nu ar trebui sa ne bucure. Organismul are un mecanism propriu de functionare si daca incercam sa il perturbam, pacalindu-l, riscam ca el sa se “razbune” pe noi. Pe de alta parte, efectele “minunate” nu apareau insa si la capsule.

Apoi, s-a zvonit ca Nicole ar fi incercat Adderall, un medicament pe baza de amfetamine ce se obtine numai pe baza de reteta si care este folosit pentru tratarea ADHD. Medicamentul este recomandat numai persoanelor care au dificultati mari in de concentrare.

Zvonurile recente arata insa ca slabirea lui Nicole este mai degraba legata de consumul si dependenta de droguri. Firava, silfida, Nicole traieste acum consecintele actelor sale. Lesinurile dese au fost puse de reprezentantii ei pe baza deshidratarii, dar oare sa fie atat de uituca incat sa nu isi aminteasca faptul ca mai trebuie sa consume si lichide?

(P) Prima capsula cu extract de anghinare cu pana la 73% mai concentrata
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: