Setari Cookie-uri

Cum a slabit ultra rapid Nicole Richie

Transformarile prin care a trecut trupul lui Nicole Richie au suscitat mai mult atentia presei decat cariera sa artistica - daca o putem numi astfel.




Datorita pasiunii sale pentru droguri, Nicole risca sa ajunga la inchisoare. Se pare ca asul din maneca al avocatilor ei este presupusa ei sarcina, desi nu stim daca trupul ei slabit poate duce la termen o sarcina.

In timpul liber, Nicole face si acte caritabile. In cadrul reality show-ului unde este protagonista a participat alaturi de Paris la un program pentru persoane obeze. Teoretic, ele ar fi trebuit sa ajute si sa motiveze persoanele supraponderale, dar ne indoim temeinic ca ar fi reusit. Alegerea a fost total neinspirata, cu atat mai mult cu cat Paris a fost imaginea unui lant de restaurante fast food, iar Nicole este idolul anorexicelor din toata lumea. Sincer, cei care au avut aceasta stralucita idee nu au stat nicio secunda sa se gandeasca la nevoile persoanelor obeze din tabara respectiva.

Dorinta de a avea un trup perfect duce uneori la obsesie. Nicole nu a stiut cand sa spuna STOP. Uneori mancarea creeaza dependenta. Alteori, lipsa ei ne face dependenti.

Exemplul negativ al lui Nicole nu este singurul. Cantareata de origine britanica, Amy Winehouse era si ea mandra posesoare a unui trup frumos, sanatos, pana cand presiunile exercitate de media au determinat-o sa spuna adio mancarii, devenind in scurt timp un schelet ambulant.

Morala: nu exista medicamente minune, iar slabitul nu trebuie sa devina o obsesie. Viata este frumoasa si nu are sens sa o aruncam la cosul de gunoi. Cultivand obsesii, nu vom ajunge decat la concluzia ca i-am lasat pe altii sa traiasca in locul nostru.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
20 Iulie 2007
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.