Setari Cookie-uri

Coming soon: Kylie Minogue

A iesit invingatoare in lupta cu cancerul iar acum este hotarata sa recucereasca lumea!

A iesit invingatoare in lupta cu cancerul iar acum este hotarata sa recucereasca lumea!

Dupa 2 ani de tratament si suferinta, Kylie Minogue s-a intors in forta cu un nou album, intitulat simplu “X”, un nou single si chiar un turneu European, de promovare a albumului. Turneu care, pentru prima data, include si Romania. Ea a mai fost in Romania in anul 1993, la Festivalul Cerbul de Aur, insa nu pentru un concert de proportii.

Artista s-a facut remarcata datorita stilului ei proaspat, natural, iar in timp a evoluat, devenind una dintre cele mai senzuale aparitii ale scenei si reusind sa se mentina in atentia publicului din intreaga lume in ultimii 20 de ani. Cantareata de numai 1,53 m a reusit sa demonstreze lumii intregi ca intr-un corp mic si firav se poate ascunde o forta remarcabila.

Povestea a inceput in Melbourne, Australia, unde in ziua de 28 mai 1968 s-a nascut Kylie Ann Minogue, cea mai mare dintre cei trei copii ai familiei. Toti trei si-au ales o cariera in domeniul televiziunii: sora ei mai mica, Danii Minogue, este de asemenea cantareata, mai putin cunoscuta insa, iar fratele, Brandon Minogue este cameraman la emisiuni de stiri, pentru un post de televiziune din Australia.

Kylie Minogue a debutat ca actrita si incepand de la varsta de 11 ani a interpretat roluri minore in diferite telenovele australiene. La 17 ani a abandonat scoala pentru a se dedica in totalitate carierei sale. Pentru prima data a cunoscut cu adevarat succesul datorita rolului pe care l-a primit in anul 1986 in serialul australian “Neighbours”, serial care a facut-o cunoscuta si pe Natalie Imbruglia, o alta cantareata de origine australiana. Succesul lui Kylie s-a materializat in cinci premii “Logie Awards” (varianta australiana pentru premiile Emmy), oferite pe baza voturilor publicului. Inca de pe acum ea reuseste sa stabilesca un record: acela de a castiga cele mai multe premii (si anume patru) in cadrul aceleiasi editii. Unul dintre premii a fost cel pentru “Cea mai populara actrita de televiziune”.

Foto: Wikipedia.org

Pe piata muzicala si-a facut intrarea in anul 1987, cu un remake dupa melodia “Locomotion” lansata cu multi ani in urma de Little Eva. Cantecul a ajuns pe locul 1 in topurile din Australia, unde s-a mentinut timp de sapte saptamani, devenind cel mai bun single australian al anilor '80. Cel de-al doilea single, “I should be so lucky”, a urcat pe locul 1 atat in clasamentele din Australia, cat si in Marea Bitanie, si a facut-o cunoscuta in multe alte tari. Succesul imens al primului ei album, “Kylie”, a deteminat-o sa se concentreze in mod deosebit asupra carierei muzicale. De acum nimic nu o mai poate opri. Kylie scoate hit dupa hit si devine tot mai cunoscuta in intreaga lume.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
18 Decembrie 2007
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.