Setari Cookie-uri

Coming soon: Kylie Minogue

A iesit invingatoare in lupta cu cancerul iar acum este hotarata sa recucereasca lumea!

In cariera a urmat drumul succesului si cu cel de-al noualea ei album din anul 2003, “Body Language”. Albumul contine hituri precum “Slow”, “Red Blooded Woman” sau “Chocolate”.

Anul 2005 a fost unul nefast pentru micuta cantareata. Ea a fost diagnosticata cu cancer la san si a suferit o interventie chirurgicala in data de 21 mai 2005, dupa care a inceput chimioterapia. Apropiatii cantaretei au rugat mass-media sa-i respecte intimitatea. Kylie a gasit un real suport in persoana iubitului ei, Olivier Martinez, care i-a fost alaturi pe tot parcursul acestei negre perioade din viata ei. Cu toate acestea, la inceputul lui februarie 2007 cei doi au anuntat ca se despart. Desi presa a speculat foarte mult pe marginea acestui subiect, punand la baza despartirii lor infidelitatea lui Olivier, se pare ca ar fi fost si alte motive care i-au determinat pe cei doi sa ia aceasta decizie. Printre ele s-ar numara si nemultumirea lui Olivier in legatura cu faptul ca artista si-a reluat mult prea devreme preocuparile profesionale, cand ar fi trebuit sa-si acorde mai mult timp pentru a se reface complet.

Un lucru este insa sigur: dupa 20 de ani de activitate muzicala, Regina Muzicii Pop se poate lauda cu un palmares impresionant: 10 albume inregistrate, 2 CD-uri cu performante live, 7 DVD-uri continand inregistrari de la concerte live, o colectie de Greatest Hits, numeroase premii (printre care Grammy, discuri de aur si de platina), 6 turnee mondiale, 43 de hituri si peste 40 de mii de albume vandute in intreaga lume! Kylie detine si recordul pentru cea mai difuzata cantareata la radiourile din Marea Britanie in ultimii 20 de ani si este singurul artist din intreaga istorie a topurilor muzicale britanice care a ajuns cu primele 13 piese pe locul 1. Se pare ca isi merita pe deplin cele patru statui de ceara de la Muzeul Madame Tussoud, regina Marii Britanii fiind singura care o depaseste la aceasta categorie.

Si Kylie mai are inca multe de spus. A dovedit-o cu noul ei album, albumulul cu numarul 10. Primul single de pe acest album, “2 Hearts” a intrat direct pe locul 1 in clasamentul oficial din Australia. In topul britanic a ajuns in primele 10 locuri, devenind al 30-lea hit al ei care a atins acasta performanta. A cucerit si Spania, ajungand pe locul 1 in aceasta tara. Si piesa este inca in plina ascensiune in multe alte tari. Pe 28 noiembrie 2007 Kylie a anuntat noul ei turneu european, “KylieX2008”. Seria de concerte va fi deschisa pe data de 6 mai 2008 la Paris. Cantareata, recunoscuta pentru performantele ei live si pentru show-urile dementiale, va fi prezenta si in Romania cu ocazia acestui turneu. Concertul va avea loc pe stadionul Cotroceni din Bucuresti pe data de 17 mai 2008. In Marea Britanie, biletele pentru toate cele 8 concerte care au fost prevazute in cadrul acestui turneu s-au vandut in mai putin de treizeci de minute.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
18 Decembrie 2007
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.