Setari Cookie-uri

Coming soon: Kylie Minogue

A iesit invingatoare in lupta cu cancerul iar acum este hotarata sa recucereasca lumea!

“Impossible Princess” (1998) este primul album pentru care Kylie se implica total din punct de vedere creativ, ea aducandu-si contributia pentru textele tuturor pieselor incluse pe acesta. Desi din punct de vedere comercial a fost o dezamagire, el situandu-se cu mult sub albumul precedent, “Kylie Minogue” (1994), unii critici au apreciat totusi maturitatea si stilul foarte personal al albumului.

In anul 2001 lanseaza albumul “Fever”, care ii va aduce in sfarsit consacrarea si in Statele Unite, unde se va vinde in peste un milion de exemplare, fiind recompensat cu discul de platina. Primul single extras de pe album se numeste “Can't get you out of my head”. Acesta devine cel mai mare succes al carierei sale, ajungand numarul 1 in clasamentele din peste 20 de tari din intreaga lume. Albumul mai contine si piese precum: “In your eyes”, “Love at first sight” sau “Come into my world”. Si pentru a mai improspata putin atmosfera va propun sa urmariti videclipul piesei “In your eyes”.




Intre timp insa, in plan personal viata ei nu cunoaste acelasi curs fericit. Dupa moartea lui Hutchence, Kylie s-a implicat in mai multe relatii pasagere. A cautat fericirea, printre altii, si alaturi de cantaretul Lenny Kravitz, modelul Zane O'Donnell, milionarul Tim Jefferies sau fotograful francez Stephane Sednaoui. A avut o relatie furtunoasa cu mai tanarul model James Gooding, cu care s-a si casatorit chiar, in Insula Bali, dupa un ritual hindus. Ceremonia insa nu era recunoscuta legal in Australia si nici nu s-a mai oficializat vreodata. In anul 2002 ei s-au despartit din cauza infidelitatii lui James. Dupa despartire el spunea ca a inselat-o deoarece s-a speriat cand si-a dat seama cat de mult o iubeste: “Cand mi-am dat seama ca ajunsesem in punctul in care imi spuneam: 'Ea este totul pentru mine!', m-am speriat!” . In acelasi an Kylie il intalneste pe frumosul actor francez Olivier Martinez.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
18 Decembrie 2007
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.