Setari Cookie-uri

Cei mai sexy tatici de la Hollywood

Atunci cand esti tanar, frumos si celebru, ultimul lucru pe care ti-l doresti este sa te insori si sa faci un copil

Atunci cand esti tanar, frumos si celebru, ultimul lucru pe care ti-l doresti este sa te insori si sa faci un copil. Unele celebritati considera mariajul moarte sociala, dar pentru cei care au inteles ca familia este foarte importanta, fiind singura care reuseste sa te tina cu picioare pe pamant, casatoria nu a insemnat sfarsitul vietii, ci inceperea unei noi etape.

David Beckham Cariera lui David Beckham era in plina ascensiune cand a cunoscut-o pe componenta trupei Spice Girls, Victoria Adams. Posh Spice a declarat ulterior ca a fost dragoste la prima vedere, iar la 1 an de la prima intalnire, cand David avea doar 23 de ani, s-au casatorit. Cel mai vanat cuplu de la Hollywood a dovedit ca nici macar aventura extraconjugala a lui David nu ii poate desparti, iar pentru a-i dovedi cat de mult il iubeste, Victoria Beckham a ramas insarcinata in timpul acestui scandal sexual. David si Victoria sunt impreuna de 9 ani, au 3 baieti, dar isi doresc cu disperare si o fetita care sa le intregeasca familia.

Brad Pitt Brad Pitt si-a dorit foarte mult sa devina tatic inca de pe vremea cand era casatorit cu Jennifer Aniston. Acest vis nu i-a putut fi indeplinit deoarece pentru Jennifer Aniston cariera se afla pe primul loc. Ironia a facut ca cei doi sa fie despartiti de cariera: Brad Pitt s-a indragostit de Angelina Jolie pe platourile de filmare ale peliculei “Mr and Mrs Smith”. Desi au negat ca formeaza un cuplu, Angelina Jolie si Brad Pitt s-au vazut nevoiti sa admita ca sunt impreuna dupa ce actrita nu si-a mai putut ascunde burtica de femeie gravida. In prezent, cel mai frumos cuplu de la Hollywood are 4 copii, iar in luna august, Angelina va naste 2 fetite gemene.

Jennifer Lopez si Ben Affleck au format unul dintre cele mai frumoase cupluri din Cetatea Filmului, dar totul s-a naruit din cauza pretentiilor exagerate pe care le avea JLo. Satul de ifosele consoartei, Ben Affleck si-a indreptat atentia spre colega sa de platou din filmul “Daredevil”, Jennifer Garner, cu care s-a insurat dupa doar 5 luni. Jennifer Lopez le-a urat tot binele din lume, dar la aflarea vestii ca Ben va fi tata, cantareata a declarat ca a suferit o depresie.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
10 Iunie 2008
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.