Setari Cookie-uri

Cei mai sexy tatici de la Hollywood

Atunci cand esti tanar, frumos si celebru, ultimul lucru pe care ti-l doresti este sa te insori si sa faci un copil

colin farrell Baiatul rau al Hollywood-ului, Colin Farrell, a devenit tata in urma unei aventuri pasagere cu modelul Kim Bordenave. Desi nu forma un cuplu cu mama copilului sau, Colin a avut grija ca celor doi sa nu le lipseasca nimic. La 7 luni de la nasterea lui James, Colin Farrell a primit o veste cumplita: fiul sau suferea de o boala rara: paralizie cerebrala care ii afecteaza capacitatile de a vorbi , a merge si a invata.

Hugh Jackman este un actor foarte discret care prefera sa iasa in fata doar datorita carierei sale. Pe plan personal, starul a preferat sa isi uneasca destinul cu o femeie care sa nu faca parte din lumea filmului, Deborah Lee-Furness, cu care s-a casatorit in 1996. Cei doi nu au putut deveni parinti pe cale naturala, asa ca au adoptat 2 copii: pe Oscar Maximilian (in mai 2000) si pe Ava Eliot( iulie 2005).

P. Diddy este omul schimbarilor. De-a lungula carierei sale si-a schimbat de 4 ori numele de scena, iar pe plan sentimental a declarat ca, desi are 39 de ani, inca nu se simte pregatit sa se insoare. Lipsa sa de angajament nu a reprezentat o piedica pentru cele care aspirau la dragostea si portofelul sau. In 1993, se naste primul sau fiu, Justin, dar P. Diddy o paraseste pe mama copilului la scurt timp dupa nastere.

In 1998, Diddy devine tata pentru a doua oara cu modelul Kim Porter alaturi de care a stat 10 ani, cu intreruperi. Cantaretul devine tata pentru a treia oara in 2006, cand iubita sa, Kim Porter, aduce pe lume 2 fetite gemene. Cei doi s-au despartit la 6 luni de la nasterea gemenelor, deoarece muzicianul a recunoscut ca mai are o fetita cu o alta femeie.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
10 Iunie 2008
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.