Setari Cookie-uri

Cei mai sexy tatici de la Hollywood

Atunci cand esti tanar, frumos si celebru, ultimul lucru pe care ti-l doresti este sa te insori si sa faci un copil

jude law Jude Law a fost casatorit cu Sadie Frost timp de 7 ani, si a devenit tata pentru prima oara la 24 de ani. Cei doi au impreuna 3 copii: fiul Rafferty nascut in 1996, fiica Iris nascuta in 2000 si fiul Rudy, 2002.

will smith Will Smith a cunoscut succesul la o varsta timpurie. Desi era un actor foarte bun si un cantaret talentat, succesul nu i s-a urcat la cap. In 1992, s-a casatorit pentru prima oara si a devenit tatal unui baietel, Willard. Mariajul nu a durat decat 3 ani, iar in 1997 si-a unit destinul cu actrita Jada Pinkett-Smith.
Jada i-a oferit din nou bucuria de a fi tata in 1998 cand s-a nascut primul baiat al cuplului, Jaden, si in 2000 cand a venit pe lume micuta Willow. Impresionat de cariera parintilor,micutul Jaden le-a calcat pe urme si a jucat alaturi de tatal sau, Will, in drama nominalizata la Oscar, “In cautarea fericirii”.

tom cruise Cunoscut pentru fanatismul sau fata de Biserica Scientologica, Tom Cruise starneste controverse de fiecare data cand iese in public. Relatia sa cu Katie Holmes a pus pe jar presa din intreaga lume, iar desele dovezi de afectiuni dintre cei doi au fost puse sub semnul indoielii. Presa a fortat nota si a declarat ca Suri, fiica lui Tom Cruise si Katie Homes nu exista. Pentru a pune capat zvonurilor, micuta Suri si-a facut debutul pe coperta revistei Vanity Fair, alaturi de celebrii sai parinti, Tom si Katie.

Cel mai nou actor care va intra in clubul taticilor celebri este Matthew McConaughey. In ianuarie 2008, actorul a a anuntat ca el si iubita sa, Camilla Alves, vor deveni parinti in aceasta vara.

Un articol de Roxana Pitic

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
10 Iunie 2008
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.