Setari Cookie-uri

Interviu: Nona Serbanescu Plec sa ma dau cu zmeul

A studiat pictura, face trasee montane iar la anul vrea sa se dea cu zmeul. V-o prezentam pe Nona Serbanescu, Managing Partner la agentia Hanson Online Brand Communication

A studiat pictura, face trasee montane iar la anul vrea sa se dea cu zmeul. V-o prezentam pe Nona Serbanescu, Managing Partner la agentia Hanson Online Brand Communication

1. Cum iti petreci timpul liber? De fapt, iti mai ramane timp liber dupa orele petrecute la birou?

Intrebarea asta ma duce cu gandul la un meci de box in care prima lovitura il pune la pamant pe oponent. Nu am timp liber. Evident, nu stau la birou non-stop, insa intre viata mea profesionala si cea particulara nu exista nici o delimitare. Permanent sunt conectata la afacerea pe care o conduc, mai toate activitatile si actiunile mele sunt corelate cu profesia, iar oamenii cu care ies sunt de cele mai multe ori implicati in activitati similare cu a mea.

Totusi, din cand in cand mai fug din Bucuresti fie la mare, unde vara trecuta am facut un curs de kitesurfing care m-a pasionat foarte tare, fie la munte, unde imi place sa fac trasee, sa urc. Vara viitoare intentionez sa ma apuc de catarare si sa ma perfectionez in kiting. Cel mai probabil din primavara o sa plec sa ma dau cu zmeul, undeva in afara, unde vantul bate mai tare. Deci, imi plac sporturile in aer liber, active, unii le-ar spune „extreme”, care se practica de unul singur si care implica un anumit grad de risc. Tot de la anul, dar nu ca un sport ci ca o alternativa de deplasare, vreau sa imi iau si permisul pentru motocicleta.

2. Care este filosofia ta de viata?


Filosofie e un cuvant mare... nu stiu daca am asa ceva, poate mai degraba un set de principii dupa care ma ghidez si dupa care mi-am construit si afacerea. Dintre aceste principii, le-as aminti pe cele pe care le consider cele mai importante: sa imi respect mereu cuvantul, sa ma regasesc permanent intr-o situatie de castig-castig fata de parteneri, sa plec in orice relatie de la premise de incredere si deschidere, sa fiu loiala relatiilor in care ma regasesc.

3. Faci alegeri prudente in viata?

Nu cred. De obicei fac alegeri corecte dar nu le iau intr-un mod prudent. Deciziile legate de oameni le iau exclusiv intuitiv, cele legate de afaceri – in mare parte intuitiv. Chiar daca poate parea riscant, de-a lungul timpului am observat ca aceasta este varianta potrivita pentru mine. Probabil are legatura si cu faptul ca sunt femeie.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
23 Octombrie 2008
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.