Setari Cookie-uri

Interviu: Nona Serbanescu Plec sa ma dau cu zmeul

A studiat pictura, face trasee montane iar la anul vrea sa se dea cu zmeul. V-o prezentam pe Nona Serbanescu, Managing Partner la agentia Hanson Online Brand Communication

4. Cum reactionezi in momente grele? Ai un loc unde te refugiezi? Ai un punct de sprijin?

Am trecut deseori prin momente neplacute, neprevazute, situatii de criza. In general, am oameni apropiati care ma sustin, iar dintre acestia prima persoana care imi vine in minte e mama. Chiar daca stilul ei de a ma „vindeca” de probleme e unul foarte spartan de tipul „tu esti singura de vina pentru ce ti se intampla, tu ai ales sa ai afacerea ta, tu ti-ai ales viata pe care o ai - asuma-ti consecintele...” stiu ca in realitate imi este foarte aproape in momentele grele. Ar mai fi varul meu, cu care despicam firul in treizeci, apoi iar il impletim la loc. Iar de un an am inceput o analiza psihologica unde pot spune ca ma simt cu adevarat sprijinita, invat foarte multe despre mine, despre felul meu personal de a rezolva problemele si de a trece peste dificultati.

5. Pentru ca esti femeie de afaceri, cum ai descrie stilul vestimentar adoptat la birou? Crezi ca poate fi un element important pentru reusita in afaceri?

Nu cred ca am un singur stil. Depinde foarte mult de zi. In functie de activitatea pe care stiu ca o voi avea in ziua respectiva, oscilez de la combinatii mai extravagante si colorate care imi amintesc de facultate la tinute business clasice, neexcluzand evident eterna combinatie jeans+bluza lejera. Cat despre reusita in functie de haine, cred ca adevarul penduleaza undeva intre mit si realitate. Hainele sunt importante daca ti se par importante. Cei din jurul tau se vor simti bine cu tine daca tu te simti bine cu tine iar eleganta este, dupa parerea mea, o stare ce vine din naturalete si comoditate.

6. Am aflat ca ai si o latura artistica, ai studiat pictura. Cum ti-a influentat acest lucru stilul personal?

Cred ca educatia artistica m-a influentat intr-o foarte mare masura, chiar daca nu se vede la modul evident in haine sau in atitudinea mea. Este vorba de un anumit fel de a vedea viata, un sistem de referinta diferit de al majoritatii oamenilor. Poate uneori sunt mai directa, alteori mai incisiva, mai sensibila sau mai atenta la detalii in functie de cerintele situatiei. Sunt expansiva, extravertita si sigura pe mine iar aceste trasaturi le-am capatat in liceu si facultate, medii libere si deschise in cadrul carora m-am putut forma astfel.

7. Te consideri o femeie eleganta?
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
23 Octombrie 2008
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.