Setari Cookie-uri

Mihail Musat: Zi de zi cresc, evoluez, invat

In randurile cu urmeaza il veti cunoaste mai bine pe Mihail Musat, autorul cartii Eu cine sunt?. Am discutat cu el despre cartea sa, despre dezvoltarea personala, despre intrebarile potrivite pe care trebuie sa le cauti si raspunsurile ce stau in inima ta. Rezultatul sta in randurile ce urmeaza.

In randurile cu urmeaza il veti cunoaste mai bine pe Mihail Musat, autorul cartii “Eu cine sunt?”. Am discutat cu el despre cartea sa, despre dezvoltarea personala, despre intrebarile potrivite pe care trebuie sa le cauti si raspunsurile ce stau in inima ta. Rezultatul sta in randurile ce urmeaza.

Am vrut sa scriu ceva unic si sa nu simt ca am copiat nici macar autori straini care inca nu au fost tradusi in Romania...si am scris atunci doar pentru cititor! (Mihail Musat)

Ai simtit vreodata ca este ceva in viata aceasta ce trebuie sa faci cu orice pret?

MM: De fapt, asa a inceput pentru mine povestea acestei carti. Am inceput sa o scriu in metrou. Da!
Eram intr-o zi de sambata, in drum spre o intalnire, si am simtit cum ideile incep sa curga prin mintea mea. Am deschis frumos un document pe telefonul meu mobil si am inceput sa scriu. Am luat o pauza apoi in timpul intalnirii si noaptea care a urmat mi-am petrecut-o scriind.

Primul draft al cartii, care inseamna cam 80% din cum este ea astazi, am scris-o in 5 ore.
Pur si simplu a fost momentul in care inspiratia m-a binecuvantat si m-am lasat prada acestei stari, asa ca am scris.

A doua zi inca nu stiam ce am scris. Simteam ca am scris ceva frumos, insa nu constientizam pe deplin. Asta poate si pentru ca traiesc cu aceste intrebari si le-am intalnit de multe ori in viata mea apoi le-am facut „cadou” si altor tineri pe care i-am ajutat in diverse momente cheie ale vietii lor. Am trimis asadar carticica unor oameni dragi mie.

Povesteste-ne te rog mai mult despre carte.


MM: Capitolele de intrebari din aceasta carte au titluri cheie pentru ce insemna dezvoltarea si evolutia unui individ. Reprezinta ori idemnuri clare de a merge inainte si de a ne cunoaste prin „Identitatea”, „Progresul”, „Schimbarea”, ori puncteaza unele dintre cele mai mari provocari ale vietii „Frica”, „Dualitatea”. Pe langa acestea am mai punctat cateva valori cheie care sa ne ghideze in viata „Responsabilitatea”, „Sinceritatea” si „Ajutorul”.

Cum ai ales intrebarile?
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
16 Iunie 2009
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.