Setari Cookie-uri

Tincuta Baltag: 'Il bateam la cap pe dl Patriciu cu tot felul de cereri de donatii '

Prima oara i-am descoperit blogul. M-a impresionat, m-a captivat si m-a inlacrimat. Mai apoi, mi-am dorit sa cunosc femeia din spatele faptelor bune savarsite prin intermediul fundatiei pe care o conduce. Va invit sa o cunoastem impreuna pe Tincuta Baltag, directorul general al Fundatiei Dinu Patriciu.

Cum iti place sa te imbraci?

Cand nu am sedinte prefer stilul sport. Asta este avantajul muncii la o fundatie, nu trebuie sa fii la patru ace tot timpul. Cand am insa intalniri importante prefer stilul clasic: alb si negru, linii feminine, nu prea tipatoare.. Jackie Kennedy e modelul meu din punctul acesta de vedere.

Care este cea mai importanta lectie de viata pe care ai primit-o pana acum?

Au fost multe.. Dar cred ca cel mai dificil mi-a fost sa inteleg si sa accept ca pe pamantul asta, toate lucrurile sunt temporare. Iubirea, prietenia, jobul, casa, casatoria, in sfarsit, toate.. chiar si oamenii. Nimic nu este vesnic.

Si spun ca mi-a fost foarte dificil sa accept asta pentru ca la 18 ani ai impresia ca lumea este a ta, oamenii care iti sunt dragi vor fi acolo mereu iar tu esti nemuritor.

Si am mai invatat sa judec oamenii exact asa cum as vrea eu sa fiu judecata: adica doar dupa ce incerc cu adevarat sa inteleg toate circumstantele care au stat la baza unei anumite alegeri sau fapte. Cred ca aici gresim cu totii de foarte multe ori: judecat repede si dupa aparente.. nu ne lasam timp sa intelegem cu adevarat.



Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
8 Iulie 2009
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.