Acum ca soarele-i deposedat de puterile lui curative, incarcerat de nori si ploaie, e timpul sa ne gandim la solutii pentru depresia aferenta vremii tomnatice. Un ceai cald, un playlist chillout si o sedinta de aromaterapie pot face minuni pentru meteo-dependenti. Dar cand ai beleaua de-a fi in ochiul public, cum te vindeci de micile indispozitii, pe sest? Raspunsul incepe de la constientizarea ca, atunci cand vine vorba de starea vedetei, nimic nu poate fi calificat drept “mic”...

Secretul antic impotriva depresiei
Daca luam de bun proverbul “cu cat esti mai sus, cu atat caderea doare mai tare”, logic ar fi ca solutiile vedetelor, sus-pusii din lantul trofic, sa dea rezultate mai rapid si mai sigur decat orice leac babesc de-al nostru, “plebea”. Veriga slaba a rationamentului asta sta exact in miezul lui: viata faimosilor nostri idoli si modele de succes se confrunta cu situatii extreme ca un montagne-russe, iar infuzia de musetel va da chix, depasita nu pentru ca “pacientul” e superior noua, ci dimpotriva. Da, oricat de tras de par ar suna, vedeta e prin excelenta deficienta.

Departe de noi gandul sa le plangem de mila vedetelor, insa cert este ca stirile, ca si statisticile derivate din ele, arata cu degetul la un adevar tulburator: daca peste 65% dintre celebritati recurg la alcool, medicamente sau droguri ca sa poata face fata presiunii din partea presei, conditia de “celebritate” trebuie sa fie, cu necesitate, vicioasa. Cazurile de “stare proasta” vor fi, deci, complexe, ceea ce, impreuna cu resursele financiare aferente oricarei vedete care se respecta, inseamna un singur lucru: tratamente ciudate.

Trecand in revista cateva din metodele neconventionale de reimprospatare folosite prin paturile superioare ale societatii, una sare in ochi: o novatoare si, as zice eu, extrema optiune de reincarcare a bateriilor starletelor, este optiunea numarul 1 a fostei prime doamne a Marii Britanii: Cherie Blair este o fana impatimita a crioterapiei, adica sedinte de tratament care implica temperaturi sub-zero intr-o camera de gheata. Sotia lui Tony Blair se supune regulat jeturilor de nitrogen lichid la sub 100 de grade Celsius – o infuzie de energie care, pretind clientii obisnuiti, relaxeaza, energizeaza si vindeca insomnia.

Robbie Williams rade de Romania intr-un filmulet oficial
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: