Luminita Anghel nu mai are nevoie de nicio prezentare. Am intrebat-o si ne-a povestit despre noua cariera politica, despre momentele cele mai dragi ei si despre relatia cu fanii reamintindu-ne ca succesul in viata inseamna mai mult decat o cariera fulgeratoare sau un nume recunoscut de toata lumea.

PAM PAM - teatru muzical educativ pentru copii prezinta spectacolul: La scoala este ca-n povesti!

Sunteti o femeie de cariera. Sunteti cunoscuta in calitate de cantareata, ati jucat in filme, ati flirtat cu teatrul, ati pus pe picioare o afacere, iar acum va ocupati si de politica. Lipsa de timp e una din problemele cele mai dificile cu care se confrunta orice femeie de cariera. Cum va afecteaza pe dumneavoastra acest aspect? Cum reusiti sa va faceti timp pentru fiul dumneavoastra, David, in una dintre cele mai marcante perioade ale vietii lui?

Niciodata nu am sacrificat familia in favoarea carierei! Ma consider un om norocos care a muncit mult pentru a ajunge unde a ajuns, dar care a si primit in schimb daruri de viata minunate! Dupa 20 de ani de muzica, obiectivele mele au fost atinse din punct de vedere al rezultatelor si am trecut la un alt nivel de optiuni de viata. In ceea ce-l priveste pe David, el a fost mereu alaturi de mine, pentru ca profesia mi-a permis, avand multa libertate de miscare. Personal cred ca fiecare perioada de crestere a unui copil e importanta, indiferent de varsta. Eu nu am acum un program mai incarcat ca inainte, doar ca este mult mai fix si mult mai exact. In rest sunt alaturi de copilul meu in fiecare dimineata si seara, fiecare week-end, fiecare vacanta si fiecare moment important din viata lui. Si nici o alegere profesionala de-a mea nu va schimba acest lucru!

Ani dea randul ne-am obisnuit sa o vedem pe Luminita Anghel, artista completa. Acum o vedem din ce in ce mai mult pe Luminita Anghel, omul politic. Cum ati devenit interesata de acest domeniu , ce v-a determinat sa intrati in politica?

In politica am ales sa intru pentru ca intoteauna m-am considerat un om de stanga, dar ceea ce faceam in plan social nu reusea sa aduca schimbari majore. Implicarile mele in campaniile caritabile, in actiunile de ajutorare acelor mai necajiti nu faceau decat sa aduc un zambet, doua pe fetele triste ale celor sarmani. Am dorit ca prin intrarea in politica sa pot capata forta de a schimba lucrurile la un nivel macro.

Transformare spectaculoasa: Cea mai rea fata a muzicii!
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: